16 sep. 2010

För mörkt för att måla

Ena sidan av garaget blev nästan färdigt men sedan blev det väl mörkt för att fortsätta så roller och pensel fick läggas i blöt och färgen ställas undan till imorgon. Känner mig nöjd med dagsverket och imorgon blir nog grundmålningen helt klar.

Idag regnade det massor men mitt på eftermiddagen sprack det upp och solen började lysa. Då passade vi på att flytta på hingstarna så det fick flytta till sin nya hage. Gissa om dom blev glada! Massor av nytt gräs och några hektar till mot hagen de var i innan. Det här blir deras höstbete innan de flyttas till vinterhagarna närmare gården och börjar fodras.
Snafs och Gambri i full fräs genom hagen
Ess tog täten och galopperade flera varv runt hagen
Snafs mitt i en bakutspark. Ser ut som att han ska ramla på näsan!
Ess från Hökebo sträcker ut

3 kommentarer:

 1. Meget smukke dyr - og du er en rigtig god fotograf. Bliver altid glad over at læse din blogg og se dine billeder. Der udgår mange positive vibrationer herfra - tak!

  SvaraRadera
 2. Hej Thilde,
  det ar helt otroligt vad fina dina unghingstar ar!!!!
  Ess och Snafs ar forstas favoriter, men svartpojken (kommer forstas ihag helt fel...) som kanske ar Lill-Vislas bror(?) ar ju en jattegoding ocksa!
  Det maste vara en helt otrolig kansla att vara 'the masterbrain' bakom dessa fantastiska varelser!...ocksa att tanka framat och se vad framtiden har med sig!
  Ser ut som om ni har haft en fantastisk dag! Onskar sa att jag bodde narmre...

  Ha en harlig sondag! Hoppas du far en stund som ar bara din!!!!!!

  Andriette

  SvaraRadera