8 juni 2011

Solen ger renoveringslust!

I takt med att solen börjar värma ordentligt så ökar också min renoveringslust. De senaste veckorna har jag haft mycket på schemat och Stefan har jobbat vidare med att färdigställa garaget här hemma istället för att vara i huset. En liten paus är nog viktig ibland för att få tillbaka lite inspiration

Men nu är den tillbaka och jobbet med taket har påbörjats och det är rätt omfattande förberedelser innan det i juli eller augusti kommer läggas om med nytt fint tegel istället för de gamla betongpannorna. Vi passar på att göra om en del så att vi kan isolera vindarna lite till och det kommer nog synas i elräkningarna i framtiden. Jag har pysslat lite med att grundmåla de rör som dragits på vägg på övervåningen (det nya vattenburna systemet) och det är värt allt pill för fint blir det!
Rören blir vita och fina.
Jag älskar vårt hus lite extra mycket på sommaren!
Lite saft och kexchoklad i solen gör susen för energin.

3 kommentarer:

  1. Stefan Martinelle8 juni 2011 kl. 20:57

    Det är ju känslan när man sitter där och inser att allt detta har vi gjort tillsammans. Den är oslagbar! Vi har oxå ett stort men nästan helt färdigt projekt. Glad sommar på er// Stefan

    SvaraRadera
  2. Den gula nyansen är superfin, är det nymålat eller.........??
    Känns nästan som lite Herrgård över det, tänk vilken lycka när det är färdigt och det finns fler fötter som tassar runt !!
    Hälsar en glad Lax

    SvaraRadera
  3. Färgen är original och huset ska förbli den färgen. Vi ska även bygga ett garage och det gör vi i samma stil med putsad fasad, tegeltak och den fina gula färgen.
    Håller med er båda. Det är en lycka att för göra det här tillsammans och det kommer vara UNDERBART när det är klart så vi får njuta av det!

    SvaraRadera