26 juli 2012

Jag och mina älsklingar!

Idag flyttade den första valpen hemifrån och det kändes lite vemodigt när vi vinkade hejdå till bilen. Imorgon flyttar de flesta valparna och de sista åker sedan på lördag. Selma har redan vant av dem successivt så de har bara diat lite grand de senaste dagarna. De har ju sedan 4 veckors ålder ätit valpmat som helt täcker deras närinsbehov så att dia har mer varit en mysig stund för dem. Tillsammans med snuttefilt, gosedjur, mat, informationshäfte och alla viktiga papper från veterinären hoppas jag nu att alla nya ägare får en bra start med sina små sötnosar. Här på gården kommer det inte vara tomt särskilt länge då vi har ett ridläger som drar igång på tisdag med 10 deltagare. 
Vi fortsätter förstås med att få i ordning huset också och hoppas på att premiärsova en natt i helgen om allt går som det ska. Riktigt färdigt kommer det ju inte vara men nu är sovrummet och toaletten klara så en övernattning är helt möjligt. 
Idag försökte vi få till lite bilder på mig och valparna tillsammans men att fånga de små busarna på bild var lättare sagt än gjort.
De är så gosiga och mysiga att det kommer vara sorgligt att säga hejdå till dem allihop.
Istället för att posera började valparna busa och brottas med varandra.
Att sitta i famnen är Bamses favoritsyssla.


5 kommentarer:

 1. Vilka ljuvliga bilder! Du är vacker som en dag med din fina mage.

  SvaraRadera
 2. Det måste kännas konstigt när dom åker! Jag är en så'n person, som skulle ha oerhört svårt att sälja, därför blir alla mina hästar kvar hos mig, när dom faller för åldersstrecket på travbanan..! Hoppas ni får premiärnatten i huset till helgen...! / Stina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det lite vemodigt, men det är något jag varit inställd på från början. Jag visste att jag är mer än nöjd med två stora hundar i familjen så ytterligare en skulle bli för mycket. Någon gång i framtiden vill jag gärna behålla en valp efter Selma men just nu är inte rätt tid för det. Då spelar det ingen roll hur gosiga och gulliga de är allihopa :) Jag får nöja mig med att jag glädjer många andra familjer istället.

   Radera
  2. Jag förstår precis hur du tänker! Ha en skön helg..!

   Radera