3 juli 2012

Valpkärlek!

Valparna är verkligen som sötast nu (men lär väl bli ännu sötare) och dagarna bara flyger iväg med allt pyssel runt dom. Idag börjar även ett ridläger här på gården med 10 deltagare (hälften grabbar) och det är tur att Stina och Jannice ska jobba så att vi hinner med både matlagning, ridning och valpar. 
Att mysa med valparna är så härligt att det är lätt att allt annat glöms bort. Det ser nu ut som att alla är på väg att bli tingade och de verkar alla få riktigt bra hem i engagerade familjer. Om fyra veckor flyttar dom allihop och det kommer förstås kännas tomt, men samtidigt jättebra. Vi ska ju själva flytta och så ska lill*n komma fram ur magen så det underlättar separationen från valparna. 
Här kommer lite nytagna bilder på de små sötnosarna.
Björne är en av de mörkare hanarna med fina lockar.
Maja Gräddnos är en ljus, lockig tik med lite mörkare öron.
Lilla My är Stefans favorit. Hon älskar att krypa upp och sova i famnen.
Selma med busiga valpar (Ullis och Nala) runt tassarna.
Ullis sitter och filosoferar på gårdsplanen.

10 kommentarer:

 1. Underbara valpar!!!

  Karin

  SvaraRadera
 2. Åh, vad jag vill ha dem allihop, så himla fina valpar och vilken uppväxtmiljö det har. Det är från en sådan uppfödare man vill köpa sin valp. Då har den fått den bästa starten.

  SvaraRadera
 3. Tänker ni inte behålla någon valp själva?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju redan två stora hundar och det räcker gott och väl. Min äldsta hund är 9 år så när hon inte finns mer hoppas jag kunna behålla en valp efter Selma.

   Radera
 4. Vilka fina valpar.
  Ha en fortsatt bra dag // kram Barbro

  SvaraRadera
 5. Åh jag blev kär i Ullis, gud så söt!!

  /Catta

  SvaraRadera
 6. Åh så otroligt söta!! Nu längtar jag!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Jättefina valpar man blir så kär i dom allihop :)

  Jennie

  SvaraRadera
 8. Hej Thilde, söker med ljus och lyckta efter en labradoodle valp till vår familj, har du någon valp kvar som är till salu eller vet du någon som föder upp i Sverige?


  /Rickard

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr är nu alla våra valpar sålda men på vår uppfödarsida Labradoodle.nu kommer vi uppdatera så snart det är dags att para en tik igen. Nästa kull planeras till våren 2013.

   Radera