29 sep. 2017

Älskade prinsessan Leia

Några veckor efter att Oscar föddes flyttade Leia hem till oss. En busig, lurvig och alldeles underbar liten labradoodlevalp. Det va en sommar med allt på den gång. Jag hade en valpkull, vi va nyinflyttade på Pomonadalen, Elsie var inte ens fyllda två, lillebror hade kommit till världen och så en vild valp ovanpå det. Många gånger tänkte jag "vad har jag gjort??" men så påmindes jag om att det va värt det när hon tex. va dögullig på kvällen när hon va sömnig eller när hon kröp upp intill Oscar i babysittern och somnade, eller när Elsie och Leia busade ihop.
När Elsie hade svårt att stanna i sängen vid nattning så fick Leia börja sova hos henne och nattningen blev genast mycket mer harmonisk. På dagarna fick Leia sin koppelträning av Elsie som cyklade balanscykel inomhus med kopplet lindat runt styret. Det säger en del om Leias följsamhet!
Jag är så lycklig att just Leia flyttade hem till oss. Hon är barnens bästa vän, min kompis och följeslagare och gör familjen komplett. Att hon dessutom blivit mamma till ljuvliga valpar som förgyller livet hos sina nya familjer är också fantastiskt. Må hon leva tills hon är minst hundra år vår älskade, älskade prinsessa Leia <3

Min fina familj sommaren 2014!
Oscar och Leia. Lika gamla och alltid vänner.
Leia alltid med från start. Vår ständiga följeslagare!

Prinsessan Leia
Finns inget så fint som att se relationen mellan barnen och deras hund.
Alla utflykter blir roligare ihop med Leia.
särskilt när ens mamma kan va en badkruka
Så här kan det se ut när jag ska krypa i säng numera eftersom Oscar, jag och Leia sover längst ner i våningssängen

1 kommentar:

 1. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume ogumenspellcaster@mail.com hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera