4 aug. 2011

Sol, lekar, bad och hästar!

Det fylls dagarna av nu när vi är mitt uppe i ridläger 3 för sommaren. Åtminstone för deltagarnas del för vi ledare (Jag, Julia och Jannice) fyller även dagarna med matlagning, disk, städning och diverse udda hästsysslor som medicinering, betäckningar, tvätt och insektsskydd. Gänget denna vecka har varit oerhört kreativa att komma på lekar på sin lediga tid. Det har varit klassiker som "Burken" (eller "Dunken" som vi alltid kallat det) men också kuddkrig på en stock och en massa annat. 
I förmiddags var det gymkana precis som alltid näst sista dagen. De tävlar i två lag med varsin häst och har grenar som tex. baklängesridning, slalom och så den klassiska "norsk fylla" alt. "irländsk julafton" där hästarna får en paus medan deltagarna snurrar sig yra och sen ska försöka springa. Ikväll ska vi se filmen och då är det oftast just den här grenen som är mest underhållande att se på. 
Just nu pågår en rykttävling som tas på mycket stort allvar. Snart ska vi ledare bege oss ut och agera domare där poäng ges till kreativitet och hästarnas snygghet och renhet. Se fler bilder från sommarens ridläger i Bildgalleriet på Frostimports sida.

Högt tempo under gymkanan
Igår övade vi på morgondagens kadrilj och det såg väldigt lovande ut.
Kuddkrig på stock (med madrasser nedanför) pågick hela kvällen igår.
Börje blev förvandlad till enhörning på gymkanan.

2 kommentarer:

  1. Gud vad roligt allt verkar vara! Börjar verkligen längta till läger 4 nu! :)

    SvaraRadera
  2. Verkar vara hur härligt som helst på ridlägren :)

    SvaraRadera