1 feb. 2012

Det biter i kinderna!

Det är lite kallare nu och alla träden gnistrar av frost. Även hästarna är alldeles täckta av rimfrost och ser ut som riktiga urtidshästar med all sin tjocka vinterpäls. Hästarna vi rider är ju klippta på hals och mage men även där de klipptes i höstas har en ganska tjock vinterpäls växt ut. För att slippa ha täcken på dem så klipper vi dem inge mer nu utan får med hjälp av fleecetäcken hjälpa dom att torka efter ridning. 
Själv kryper jag ner i min overall (Det bästa med vintern!) så fort jag ska vistas utomhus och mina supervarma stövlar. Fåfängan är helt försvunnen på vintern när jag ska jobba och det är funktion som går före i alla lägen. Jag gillar faktiskt vintern men hatar att frysa!
Elvis fick nästan en ny färg när rimfrosten täckte honom.

4 kommentarer:

 1. alltså, vad är det med den där manen!? Han kommer trampa på den om några år:P Søtisen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Och redan nu är tovorna svåra att hålla i schack.

   Radera
 2. hej
  jätte söt.
  jag undrar om du har noen råd til meg en av mine is har en veldig kjöttfull munn vilket bett kan jag bruke som inte klemmer på hennes kinn sen hun biter seg selv inni munnen på kinnene? håper jag har skrevet det på rett plass:) inte lett och forklara heller men det er inni munnen i mungropan:)

  SvaraRadera
 3. Hejsan :) ville börja med att säga att din blogg är jättefin och rolig att läsa. Sedan såg jag på en av bilderna att Ida från lönneberga är hos dig. Himla fint sto, har hästar i samma stall som Mats, så det var kul att se att hon hamnade hos dig :) Med vänlig hälsning, Anna

  SvaraRadera