22 juni 2012

Bebismys och valpmys

Nu är vi hemkomna efter några dagar i Vitemölla på Österlen där delar av familjen hyrt ett hus några år i rad (bilder från i fjol hittar ni i inlägget: Semesterbilder!). Det ligger nära Brösarp så det är enkelt att kvista över och hälsa på mamma och syster med familj som bor där. Jag var nere i 6 dagar och Stefan anslöt de sista dagarna innan vi flög hem tillsammans igår. Idag ska här firas en stillsam midsommar med mycket valpmys på schemat.  Det blir lite skillnad mot de senaste årens stora midsommarfirande här på gården med vänner och familj (Midsommarfirande!) men just nu passar det oss alldeles utmärkt.

Dagarna i Vitemölla var väldigt lugna och sköna och det kändes skönt att hinna umgås med familjen nu innan allt drar igång här hemma med ridläger och flytt. Höjdpunkten på semestern var förstås att träffa min lilla systerson som föddes i slutet på april. Gosigare bäbis får man leta efter och att ha honom snusandes i famnen gjorde att det blev lite mer verkligt att föreställa sig hur det blir för oss i Augusti.
Den här bilden summerar semestern ganska bra. Systersonen vilar på bulan och jag myser.
Väl hemma fick valparna vara ute en liten stund med Selma. De växer så de knakar och är riktiga charmtroll. Det finns än så länge en otingad valp så maila thilde@frostimport.com om du vill ha mer info om dessa ljuvliga Labradoodlar.

4 kommentarer:

 1. Härliga bilder! Glad midsommar till er båda :)

  SvaraRadera
 2. Här firas midsommaren med rensning i garderoben, radion på och så pyssel med hundar mellan varven (hela tiden) . Kram och ha en skön helg!

  SvaraRadera
 3. Önskar ER en fin midsommar!! Kram från Barbro

  SvaraRadera
 4. Bebisen får en kusinkram, mysigt kort <3
  Vill bara säga också att vi är SÅ nöjda med vår Táta från Äspetorp -08 med Örn som pappa! Kram från Sara

  SvaraRadera