9 juni 2012

Nu händer det grejer!

Under två veckor har vi hjälp av två byggjobbare som ska göra massor i huset. Känns underbart att snabbt få lite resultat och komma en bra bit framåt. Stefan fortsätter förstås att jobba helger och vissa kvällar, men får nu hjälp med flera stora tidskrävande projekt som att skrapa rent trappen från klister (och ta bort gamla plastmattan), klä vindarna med panel, slipa golvsocklar och fönsternischer, kakla badrum och förhoppningsvis även montera kök. Det kändes välbehövligt att få in den här hjälpen nu när inflyttningen (mitten på juli) närmar sig. Vill så gärna hinna packa upp lite och få in saker på sin plats innan bäbisen kommer (mitten på augusti).
Vårt hus här på Hökebo kommer hyras ut från slutet av augusti och mina avelsston och föl kommer gå kvar här i sin hage och tittas till av hyresgästen. Mina lägerhästar hyrs alltid ut vintertid så de behöver jag inte varken sköta eller rida och hittar jag någon bra som vill låna min hingst Ess och ha på station så slipper även han bara gå hemma och skrota. Hoppas ha löst det så att jag verkligen ska kunna vara föräldraledig i lugn och ro trots att jag är både gårdsägare och egenföretagare.

4 kommentarer:

 1. Låter väl rätt klokt att leja hjälp, om man har den möjligheten! Dygnet har trots allt bara 24 timmar, och veckorna går fort!

  SvaraRadera
 2. Härligt!
  Ta nu hand om Dej, Stefan o bebisen i magen o njut av sommaren :)
  O Grattis till de finfina poängen Ess fick på avelsvisningen!!!
  Ha de gott o kram
  Ewa o co

  SvaraRadera
 3. Hur lång är du ?

  SvaraRadera