23 okt. 2012

Bonde söker fru -återblick

Vi sitter förstås bänkade framför varje veckas avsnitt av Bonde söker fru som vanligt och tycker det verkar vara en riktigt lovande säsong så här långt. När den avslutats kommer ett program med lite av alla de par som vi sett i tidigare säsonger som fortfarande är ihop. Det har ju blivit en hel del par genom åren faktiskt och jag ser extra mycket fram emot att höra hur det gick för förra årets alla lyckliga par (Det bästa avsnittet hittills!
Idag kommer Linda och tv teamet hit för att spela in en snutt om oss också och det är lite pirrigt. Det har inte blivit mycket tv för vår del sedan inspelningen av BSF för mer än tre år sedan. Fast jag och Elsie kommer faktiskt dyka upp i tv rutan en gång till i höst i programmet "Jakten på det perfekta livet" med Hanna Hellquist. Det spelades in under den period Elsie hade som mest bekymmer med magen så jag har faktiskt ingen aning om vad jag sagt, hur jag sett ut eller nåt sånt. Sömnbrist och en kinkig bebis är inte de bästa förutsättningarna för att formulera sig som bäst helt enkelt. 
Idag ska även Stefan vara med och en betydligt nöjdare Elsie och det är för första gången på länge soligt och fint ute som tur var.Programmet kommer nog sändas först efter säsongsavslutningen av årets BSF så det blir nog någon gång vid årsskiftet skulle jag tro.
Solen skiner utanför sovrumsfönstret.
Elsie har upptäckt leksaker och nu är de faktiskt mer spännande 
än jag som sjunger "Imse vimse spindel".

4 kommentarer:

 1. Vilka bönder är det som ska vara med i det avslutande programmet, förutom du och Stefan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet att det ät fler som skaffat barn som är med. Anders och Isabel till exempel. Sen vet jag inte mer så det blir spännande för oss också.

   Radera
 2. Tänkte bara om någon av förra årets bönder ska vara med, Per-Ola, Fredrik eller Per-Olov.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet att Fredrik ska vara med. Han och tjejen väntar barn!

   Radera