3 maj 2013

Dags att flytta!

Idag och imorgon är det dags för alla Selmas valpar att flytta till egna hem. Redan igår kväll åkte den första och idag har tre just lämnat gården. De sista fem flyttar imorgon förmiddag så bara ett par dagar så töms huset på valpar. Det kommer självklart kännas tomt och konstigt utan dom men samtidigt känns det som helt rätt tid för valparna att få hamna i egna hem. De behöver mer tid och engagemang var för sig nu istället för att fortsätta leva i "flock" och så känns det ju så kul att bidra till att alla valpköpare får en underbar ny liten familjemedlem. Jag hoppas få bli uppdaterad med jämna mellanrum så jag vet hur dom har det. Redan om drygt två veckor är det också dags för en återträff för Selmas förra kull (Små små valpar har blivit stora!) och det ska bli jättekul att se hur de ser ut och är nu när de är ett år gamla. Vi ska göra ett försök att fånga alla på en bild också.
Nu inför denna kullens flytt passade jag på att ta lite nya bilder och självklart måste jag dela med mig av en del av dom. Och om ni missat det så kan jag ju nämna att de är Labradoodlar hela bunten!
Kullen består av: Torsten Plong (tidigare Plong), Alice Pling (tidigare Pling), Morris (tidigare Sniff), Charlie (tidigare Prassel), Viska, Tassa, Loka (tidigare Decibell), Sara (tidigare Yla) och Messi (tidigare Pang). 
Våra Labradoodlevalpar
Omöjligt att få alla på en bild (längst fram är Sara)
Loka och Messi
Gulliga tiken Alice Pling
Torsten Plong ska flytta ända till Lund
Mycket bus blir det
Charlie och Tassa
Störst av dom alla är hanen Morris.
Tassa
Gos gos gos
Tiken Viska
Viska, Loka och Prassel poserar

6 kommentarer:

 1. Söta! :) Inte hört nåt om Mimmi på ett tag nu, hoppas hon mår bra. Och ni andra med såklart! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon mår alldeles utmärkt vår gamla Mimmi. Hon är sig precis lik och njuter mycket av att ligga ute på tomten och sola sig. Sen har hon varit som en extramamma åt valparna och till och med låtit dom snutta på henne.

   Radera
 2. Vilka sötnosar!!
  Ha en bra helg allihopa!! Kram från Barbro

  SvaraRadera
 3. Sockersöta som ALLA valpar är oavsett ras.

  SvaraRadera
 4. Garmian Karaman13 maj 2013 kl. 16:32

  SÅÅÅÅÅ SÖTA <3

  SvaraRadera
 5. Sara Willeborg16 maj 2013 kl. 12:02

  Lika söta som sina äldre syskon! Ska bli jättekul att träffa Aslans syskon med familjer. Tror nog att de är lika pigga, glad, busiga och mysiga som vårt charmtroll. Blir spännande att se hur det går att få med alla på en bild. Kanske får bli photoshop ;)

  SvaraRadera