12 dec. 2012

Frieri minsann!

I kvällens avsnitt av Bonde söker fru ska det tydligen bli frieri och det sk ju bli spännande att se vilka som förlovat sig redan. Avsnittet som sänds ikväll spelades ju in lite tidigare i höstas då paren bara varit ihop i några månader. Vi fick förstås frågan om vi var intresserade av ett giftermål i Tv4 men tackade nej. Det kändes för tidigt för oss och vi hade många andra planer vi ville förverkliga först (barn och hus). Även om det för oss inte var ett alternativ att gifta oss i tv så älskar jag att följa förlovningar och bröllop hos de andra paren som funnit varandra via Bonde söker fru. Hoppas nu på ett romantiskt frieri och om jag får gissa tror jag det är... Sven-Arne. Fast det vore ju väldigt fint om det blev frieri hos Klas och Sandra också. Har inte alls koll på de fyra bönderna som inte varit med i tv under hösten. Det kan ju förstås vara någon av dem också.
Jag kommer få ge mig till tåls ända till imorgon innan jag kan se avsnittet. Vi har inte någon tv-antenn på huset ännu så det är tv4play som gäller. Eftersom vi gör tidig kväll här hemma (morgonpiggt barn) så måste jag helt enkelt ha tålamod. Det blir en dessto mysigare torsdagskväll för oss istället!
Nästa vecka tror jag det är avsnittet när vi är med. 

19 kommentarer:

 1. Jag tror det e de två som hittade varandra innan, som inte var med i programmet

  Maria

  SvaraRadera
 2. Å rätt hade jag ;-)

  Maria

  SvaraRadera
 3. Annandag jul ska ni vara med..=)Men sjukt besviken när dom bara visade hur det gått för 7 bönder. Vad hände med den 8:onde?Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ska kolla ikväll men var det inte så att två bönder blev ihop med varandra så att det bara blev sju gårdar totalt (eftersom två blev en)?
   Får se ikväll helt enkelt.

   Radera
  2. Ne, han på Visingsö fattades..

   Radera
  3. Men varför inte ens nämna honom??? Konstigt! Utgår från att han inte träffat nån men set brukar ju inte alla göra...

   Radera
  4. Precis, man kan iallafall nämna honom,. Försökt leta på nätet men inte hittat något än..Säg till om du hittar!=)Känns väldigt viktigt det här..hehe

   Radera
 4. Jösses jag fick hjärtat i halsgropen av överraskning, såg rubriken och trodde det var ni.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då hade jag blivit lycklig (och väldigt förvånad) :-)

   Radera
 5. Grattis till lilla tjejen :) va kul. Läste lite i din blogg och kunde verkligen känna igen mig i dina beskrivningar av renovering och graviditet :) Har byggt om ett gammalt hus till en hästgård, haft ridförbud under graviditeten och sedan 7 v har jag också en liten flicka som helst av allt spenderar all sin tid i famnen :) De går inte att föreställa sig i förväg hur mkt man älskar det lilla livet från första stund. Såg att du även lämnat hökebo. Men du kommer väl ha kvar verksamheten där? Om du fortfarande har ridläger om 10 år så hoppas jag att min lilla tjej kan få lika fina minnen därifrån som madelene fått :) Än en gång, grattis till underverket. Hälsn Diana Ståhl

  SvaraRadera
  Svar
  1. GRATTIS! Visst är det häftigt att bli mamma? Och tufft också förstås. Vi med famnbäbisar får det lite extra tufft i början, men samtidigt får vi lite mer gos och mys förstås. Planen är att fortsätta med lägerverksamheten redan till sommaren fast det blir här uppe vid mehedeby istället. Jättebra anläggning och otroligt fina ridvägar (utmed dalälven). Hoppas allt är bra med dig och återigen grattis till lilla dottern!

   Radera
 6. hej! Undrar skulle det inte vara ett extra program av bonde söker fru i år där vi får följa er gamla bönder? när sänds det? mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det stämmer! Jag tror det ska sändas på annandan i tv4. Då besöker dom flera av oss "bondepar" som skaffat bar och även ett par som väntar barn.

   Radera
 7. Hittade hit via Lindas blogg, klickade på ett bekant namn som kommenterat där :-D

  Så mysigt ni har det och vilken härlig stämningsfull blogg med mycket kärleksfull läsning för besökarna.

  Blir roligt att se snutten på tv snart, inte många dagar kvar dit!

  Hoppas ni får en helt underbar familjejul med ert prinsesstillskott och ett gott slut o gott nytt förstås!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va kul att du hittat hit. Vi har haft en mysig jul och även tjuvkikat på kvällens avsnitt. Mycket kärlek och bebisar!

   Radera
 8. Kan ni mycket om islandshästar? Jag skulle vilja ha hjälp med en sak som finns i mitt senaste inlägg, skulle betyda GULD om just ni kunde hjälpa mig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Googla pappan och Flipis namn så hittar du nog en del. Tyvärr säger det ju inte så mycket om din häst eftersom hon kan ha fått mkt från sin mamma (som är mer okänd). Hon kan dessutom vara en blandning av deras bästa gener eller deras sämsta. Hur bra deras tölt var är alltså inte ett mått på hur tölten är på din häst. Mestadels är det dessutom en träningsfråga så ta hjälp om den inte fungerar för dig.

   Radera
 9. Så synd att jag missade programmet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ikväll är det ju dags för ett mysigt återblicksprogram med flera par från tidigare säsonger. Jag, Stefan och Elsie är med i början.

   Radera