4 dec. 2012

Bästa bonde söker fru säsongen!

Visst följer ni väl årets säsong av Bonde söker fru? Det är ju så mycket kärlek att jag blir alldeles rörd! Så fint att se Klas och Sandra bli så störtförälskade (känner igen mig kan jag lova) och riktigt stråla tillsammans. Sven-Arne har ju vuxit massor som person och har blivit riktigt bra på att sätta ord på känslor osv. Att se honom bli så förälskad i Carola gör ju att man blir alldeles lycklig (dom är ett väldigt fint par). Det ser ju även ut att ha gått bra för den charmige Bengt även om vi inte visste vem han skulle välja förrän valet var gjort. Både jag och Stefan hade förstås gissat fel, men det där beror nog mycket på hur programmet klipps ihop. Det är ju bra att det inte alltid är för uppenbart tycker jag. 
För Johan som så tidigt verkade falla för Elin blev ju valet inte lika enkelt. Det lät ju dessutom som om hans mamma hade lite att säga till om när hon påpekade att det vore praktiskt att välja någon som inte bodde så långt bort. Vilket skitargument! Det känns som att valet föll på Jonna just för att det var ett mer "praktiskt" val än Elin trots att det verkade som att han hade lite mer känslor för henne. I DN gick att läsa följande:

"En tår rann över bondens kind medan han grubblade över om han verkligen gjort rätt.
– Det kunde ha gått precis hur som helst, och det var egentligen inte bra att valet var så svårt. Det skulle ju ha varit självklart, säger Johan Wadborg, som till och med var nära att ångra sig och springa efter Elin Wetterhäll.
– Det blev inget lätt val. Jag hade stor vånda över detta.
Men han hade bestämt sig för att Jonna Nilsson skulle vara den rätta, och det stod han fast vid. Tvivlen och tårarna till trots.
– Vi hade rätt kul ihop, det var lättsamt och roligt. Hon är sprallig och öppen. Men med Elin var det egentligen mer känslor, konstaterar han i efterhand.
Nu längtar Johan Wadborg efter bröllop och barn. Men om "Bonde söker fru" tagit honom närmare den drömmen får han inte avslöja än."

Sorry om det där var en spoiler för er som följer programmet... för visst låter det som att det inte blev något med Jonna? Trist i så fall.
Jag håller tummarna för att alla både fått bli kära och även fått det att fungera när kamerorna slocknat. Väntar spänt på nästa avsnitt!
Det har varit mycket kärlek i årets säsong.
Klas och Sandra blev riktigt kära och tydligen ska de snart flytta ihop!

13 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jag och Stefan skulle aldrig missa ett avsnitt. Om vi inte är hemma när det sänds väntar vi till nästa dag och kollar tillsammans på tv4play. Mysig tradition och särskilt när det är en så härlig säsong som denna!

   Radera
  2. Min favorit säsong är fortfarande 2007 med söta Anders och Isabell, och Då du och stefan var med :D

   Radera
 2. Spännande och se hur det gått för alla fina paren :) bästa bonde söker fru kärleksparet genom tiderna är ni två :) ni matchar verkligen varandra så mysiga ihop <3 länge leve eran fina kärlek / lilla familj :) kram

  SvaraRadera
 3. Självklart kollar vi Bonde! Tror inte jag missat ett enda avsnitt sedan starten. Håller med om att Klas och Sandra varit väldigt fina i årets säsong, precis som du och Stefan! Åh, vad jag och tjejkompisarna blev lyckliga i tv-soffan när vi fick se hur mysiga ni var mot varandra! :)

  SvaraRadera
 4. Så mysigt med all denna kärlek!
  Vet du några "bonde" bloggar får du gärna länkar, bara kul och se ju!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner inte till så många tyvärr. Linda bloggar på adressen: http://lindalindorff.blogg.tv4.se/
   Therese (höggravid) med sin gotländska bonde kan du läsa på adressen:
   http://vemfanardendardavid.blogg.se/index.html

   Radera
 5. Hej Thilde!

  Hoppas allt är fint med er. Du, jag har en fråga ang ett av dina tidigare inlägg, jag undrar vad det är för ras på de lockiga valparna i detta inlägget: http://thildesblogg.blogspot.se/2012/07/jag-och-mina-alsklingar.html#comment-form

  Mvh,
  Lina

  SvaraRadera
 6. Hej Thilde!
  Denna säsongen är bra, men den säsongen var också bra när du och Stefan träffades.
  Ni är så fina tillsammans.
  Kram <3

  SvaraRadera
 7. är så spänd på att få se eran lilla familj på tvi kväll! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har inte fått datum ännu men tror att programmet med oss och andra med bondebebisar kommer sändas i mellandagarna.

   Radera
  2. ååh! du har rätt ,dom sa det i gårdagens program :)
   Men den som väntar på nå gott väntar ju aldrig för länge

   Radera