16 jan. 2014

Hästloppis i helgen!

Har du inga planer för söndagen (19:e januari) så är du välkommen till Månkarbo på min hästloppis. Det kommer säljas både nytt och begagnat till hästarna och dessutom har jag lite annat som jag vill bli av med och skänker mot avhämtning. Bland det övriga finns bland annat två våningssängar och en säck hönsmat. Bland hästprylarna finns massor av nya eksemtäcken från Boett, ett gäng begagnade eksemtäcken (tvättade och lagade förstås), begagnad ridutrustning, probprodukter och en massa annat. Vi vill ha så lätt flyttlass som möjligt så kom och fynda och hjälp oss minska flyttlasset på samma gång. 
Vi ska försöka fixa lite kaffe och fika och växelkassa och hoppas att många tar sig iväg trots både snö och kyla. Faktura lämnas bara i undantagsfall. Vill ni slå till på en unghäst när ni ändå är på gång så kan jag tipsa om att jag fortfarande har två hästar till salu. Det är Vikingur från Hökebo f-12 rödblack valack e: Ess från Hökebo och u: klass 2 bed. 4g sto. Jättetrevlig med fina rörelser och vackert huvud. Pris 19 000 inkl. moms
Sedan är det Sindý från Hökebo f-11 som är ett mycket stort svart sto efter ett jätteflott klass 1 sto och e: Örn frá Keldudal. Rör sig lovande och kan nog gå långt men är framför allt en trygg och tillgiven häst. Pris 36 000 inkl. moms.
Viktigast är bra hem och smidig affär eftersom vi ska flytta så jag kan diskutera priserna ovan. 
Loppisen kommer vara mellan klockan 10-14 och adressen är Stynsberg 103, Månkarbo. Mina kontaktuppgifter hittar ni på hemsidan Frostimport.com om ni har några frågor eller funderingar eller så skriver ni dom direkt i kommentarsfältet här nedan. 
Vikingur från Hökebo. En fin valack som blir två år i sommar.

Sindý från Hökebo. Ett lovande sto med klass 1 stam. Blir tre år i sommar.

2 kommentarer:

  1. det är lätt att bli sugen på de hästarna, så fina de är båda två!

    SvaraRadera
  2. Hej! Hade tänkt åka på loppisen men blev sjuk. Om du efter loppisen har kvar något boett eksemtäcke stl 4 och/eller eksemhuva stl 4 så är jag intresserad!

    SvaraRadera