12 aug. 2011

Läs mer om familjens satsning

Kolla in artikeln i Ystads allehanda om min familjs satsning på Österlen som jag även skrivit om i Häftigaste huset i familjen. Ni kan även hitta dom på  Facebook om ni klickar här.
Några ur familjen Höök i det nya hemmet på Österlen.

4 kommentarer:

 1. hej thilde! kan du inte skriva lite mer om ditt och stefans liv ihop, vad som händer i huset? vad ni hittar på på fritiden , tex vad ni lagar för speciell mat på helgerna mm... hade varit roligt att följa! louise

  SvaraRadera
 2. Fritid? Det är ju faktiskt jobbet med huset som är vår fritid nu och så har det blivit en dag i Öregrund också (som jag skrev om den 24:e juli). Ibland blir det nog lite väl mycket hästar här på bloggen, men det är min högsäsong med ridläger som fyllt varje vaken minut så då blir det svårt att få tid till annat.
  Ska komma ihåg ditt tips och se om inte lite mer sånt kan smyga sig in på bloggen framöver.

  SvaraRadera
 3. Kul läsning! Jag hoppas att det går kanonbra för dom :) Synd att det ligger på Österlen och inte lite närmare för då hade jag gärna åkt dit och övernattat.
  /Lena

  SvaraRadera
 4. Hej, har du fortfarande planer på att ordna någon ridsemesterturer hos din familj i Österlen? Jag hoppas någon sommar snart åka på ridsemester en weekend (härliga långritter) med egna hästar, med möjlighet för andra att låna häst, äta god mat... Kanske är detta ett alternativ för oss?
  Anette, Skåne

  SvaraRadera