13 dec. 2011

En salig blandning hundar!

Nu är vi tillbaka på gården igen efter några härliga dagar i Skåne. Innan vi drog söderut mötte vi på fredagkvällen upp med Stefans syskon och föräldrar för att se föreställningen Spamalot på Oscarsteastern. Trots att jag tycker Monty Python är väldigt roligt var föreställningen inte alls något i min smak. Mot slutet blev den lite roligare, men jag tror hela sällskapet kände sig lite besvikna eftersom förväntningarna varit rätt höga med tanke på de femstjärniga recensionerna. På det stora hela var det ändå en trevlig kväll i bra sällskap. 
Lördag morgon gick flyget söderöver och vi blev hämtade på flygplatsen av mamma som skjutsade oss till Brösarp. Det blev två härliga dagar med god mat, gulliga valpar och mycket häng med familjen. 

Min syster och bror körde från Malmö och mötte upp på söndagen och sedan åkte jag och Stefan tillsammans med syrran tillbaka hem till henne på söndagskvällen. Stefan hade jobb i Lund hela måndagen och jag fick en lyxigt ledig dag med min syster då vi bland annat passade på att gå på stan tillsammans. 
När vi kom hem igår kväll möttes vi av två glada hundar och en varm kakelugn så vi kände oss trygga med att gårdsvakten gjort ett kanonjobb i helgen. Idag har det varit skönt att få ut och rida igen för lite abstinens hade jag efter de här dagarna.
Här kommer en samling bilder från helgen som mest föreställer en salig blandning av hundar förstås.

Föreställningen Spamalot var inte så bra som vi hoppats (men Johan Glas var kanon!)
Stefan och den lilla Bichon valpen Edit (min mammas) fann varandra direkt.
Som en urgullig liten leksakshund fast på riktigt!
Det blev lite julpyssel med mina syskonbarn och vi fick till lite
marsipanfigurer trots att vi mest käkade syrrans goda kola.
Jag, Stefan och min svåger tog en promenad på de norra backarna med labradoren Frasse. Otroligt härlig miljö, men väldigt jobbigt att gå när det är kuperat. Det är man inte direkt van vid här hemma där det är platt, platt, platt.
Den lilla gulliga valpen (Fransk bulldog) som min äldre syster skaffade häromveckan hade funnit sig väl tillrätta i sitt nya hem. Syrran kallar henne Tårtan och hennes man kallar henne Hjördis så vi får se vem av dem som vinner namnkampen.
Valparna Tårtan (eller Hjördis) och Edit busade gärna med varandra. Så pyttesmå och supergulliga, men ändå tuffa.
Här är syrrans fina hund Saskia som bor i Malmö. Syrrans snygga överkast är från H&M Home (du hittar det här) och det blev jag rätt sugen på.

2 kommentarer:

  1. Vilken grupp härliga hundar! :-) fler hundar i släkten och det har jag med. *mys* Ha det gött! // Jessica

    SvaraRadera
  2. váá hvað hvolparnir eru ótrúlega sætir! :)
    -karen

    SvaraRadera