28 apr. 2012

Barnloppis!

Idag ska jag bege mig till Uppsala och hoppas göra många fina fynd på Fyris park där det är barnloppis mellan 12-15 idag. Gillar fina färgglada kläder och tycker faktiskt utbudet i de flesta butiker är lite trist med mest ljusrosa/ljusblå plagg. Har ju en finfin barnvagn redan som står här och påminner mig om vad som är på väg och babysitter, babyskydd och ett par bärselar är införskaffade (Manduca och Beco). Nån mjuk bärsjal för första tiden, babyfilt/filtar och så mjuka mysiga kläder är vad jag kommer ha siktet inställt på idag. 
Önskar er alla en riktigt trevlig helg!
Här kommer jag hänga idag!

5 kommentarer:

 1. Härligt med barnloppis. Hoppas du gör många fynd :)
  Vad har du för barnvagn?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte en beg. Brio duo vagn på blocket med alla tillbehör. Väldigt bra gung och smidigt att man kan bära med sig liggdelen i smidiga handtag och sedan bara byta till sittdel när barnet blir större. Vi valde den vagnen eftersom det är luftpumpade däck och mycket svikt så man kan köa på skogsstigar, i snömodd etc. utan problem. Fungerar förstås i stan också, men är inte en sån där liten med svängbara framhjul direkt.

   Radera
 2. Gillar du färg och mönster måste du kolla in Me&I och Molos kläder. Storfavoriter här sedan många år!

  SvaraRadera
 3. Ååå..barnloppis skulle jag vilja åka på. Är det ofta barnloppis?Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nästa i just Fyris park är den 26:e maj (lördag) mellan 12-15. Tyvärr är jag inte hemma då (reser hem från Sardinien den dan) för annars hade vi kunnat planera att mötas upp där. I höst är det en till i Uppsala som tydligen är den allra bästa av barnloppisar. Vet inte vilket datum än, men det borde vi planera i god tid och åka på ihop.

   Radera