20 apr. 2012

Härligt häng med Hökarna!

Min lilla semesterresa till Skåne blev riktigt härlig och jag hann hänga massor med både syskon och föräldrar. Våren hade kommit en bra bit på väg där nere och gräsmattorna var mer gröna än bruna och vårblommorna lyste upp överallt. Hos min (ocskå gravida) yngre syster i Malmö blev det bullbak på morgonen och en tur till min brors båt (läs mer om Studio Tintin) där han snart ska öppna café och där fotostudion redan är i full gång. 
Sedan åkte jag till Brösarp och bodde hos min mamma som bor i ett hus som ligger en minuts promenad från Talldungen Gårdshotell som min äldre syster med make driver. Eftersom knyttet i magen har gjort mig väldigt morgonpigg så blev det både en och två frukostar hos mamma innan det blev dags att promenera till hotellet och äta en tredje som då var en lyxig frukostbuffé
Pappa och systern från Malmö kom också till Brösarp under helgen och det blev lugna hundpromenader (med lite flåspauser emellanåt) och mycket god mat som alltid när man hälsar på systern och svågern i Brösarp. 
Nu är jag tillbaka på hemmaplan och åter i jobbet med hästarna vilket alltid är dubbelt så kul när man fått lite paus från det. Igår skjutsades Ess till Vignir för träning inför visning och jag fick se en flott Örn (min andra hingst) visas. Tyvärr hade jag glömt kameran hemma men jag filmade lite med mobilen och lägger upp en glimt här när jag lagt in det i datorn.
Det var härligt att starta första dagen i Malmö med att baka bullar.
Lördag morgon sken solen och jag traskade mot Hotellet för att njuta av syrrans fantastiska surdegsbröd och resten av allt smarr på hotellfrukosten.
På hundpromenad med syskonbarn och syskon vid Verkeån
Min mamma har just nu 8 Labradoodlevalpar som alla är tingade, men vi hoppas förstås att Selma bär på en sån här bedårande kull. De fick fotograferas i Malmösysterns fotostudio som riggades upp i Brösarp för några dagars hundfotograferande. Läs mer om hennes företag Djurstudion här.

1 kommentar:

  1. Så mysigt det ser ut, och vilken driftig familj ni är! Det vore ju jättekul att besöka din brors båt, fika och se alla kläderna! Hotellet ser inte fel ut det heller :)

    SvaraRadera