28 maj 2012

Sommarbete!

Nu har äntligen flocken fått komma ut på sommarbete och de njuter och frustar i det frodiga gräset. Nu börjar också väntan på årets föl som är beräknade att komma i Juni (Náttrún, Freisting och Leista) och Juli (Dimma och Ida). Det är ju verkligen en sommar fyllt med ungar av alla de slag. Selma har precis sjunkit i temp och kommer nog valpa inom det närmaste dygnet (håll er uppdaterade på Labradoodle.nu) och så är det ju vår alldeles egna lilla unge som är så otroligt efterlängtad. Tur att sommaren är fyllt av just valpar, föl och så ridläger, renovering och flytt på det så att tiden troligtvis går fort för nu är jag otålig. Det sparkas och buffas inne i magen och det är så otroligt mysigt att känna. Sen har jag förstått att det blir mer obekvämt på slutet, men just nu är det bara härliga små knuffar.
Ida (skäck) och Dimma (musblack) fölar först i Juli, men är redan runda och goa om magen.
Elvis fortsätter att vara gårdens mest hårfagra häst.

2 kommentarer:

  1. Hej Thilde!
    Jag hoppas allt är bra med dig och Stefan! Och grattis grattis till ert första lilla barn,gud vad kul! Längtar faktiskt lite tillbaka till dina ridläger,det var så himla kul!Skulle faktiskt vilja åka på ngt utav dina ridläger i sommar. Men nu är det ju så här att jag och Yrpa har kvalat upp till SM. Så den 12 till 15 juli så åker jag och Yrpa upp till Borlänge till Romme och Tävlar SM,det ska bli jättekul!:) Sen är det så här att jag sitter och letar sommarjobb. Och då så undrade jag om du har ngt sommarjobb och om jag kanske skulle kunna få komma och sommajobba hos dig i sommar?Vill så gärna vara på ett ställe med Islandshästar.
    MVH Maja Hedin

    SvaraRadera
  2. Vilken känsla när man släpper ut hästarna på bete! Jag blir lycklig när jag ser mina få komma in i en härlig sommarhage, och slippa utfodra med hösilage! Du själv verkar ha sommaren fulltecknad! Tänk på dig själv i första hand bara!

    SvaraRadera