3 maj 2012

Vårkänslor och valpar!

Selma parades ju för en dryg månad sedan och nu visar hon tydliga tecken på att vara dräktig. Det kan förstås vara en skendräktighet så jag vågar inte helt ta ut lyckan i förskott, men nog putar magen lite extra och aptiten är mycket sämre (fast hon vanligtvis är väldigt matglad). I slutet av maj ska valparna komma om allt går som det ska och jag håller verkligen tummarna för en fin och frisk kull. Om du själv är sugen på en Labradoodle så kan du skriva upp dig på intresselistan genom att maila dina kontaktuppgifter till: thilde@frostimport.com. När valparna är 4 veckor kan man sedan välja att tinga en valp mot en handpenning och jag kommer gå efter den ordning alla intressenter skrivit upp sig. 
Samtidigt som de första tecknen på dräktighet kommit så har våren anlänt till Hökebo och man fylls av vårkänslor. Hagarna är nu torra och fina och allt börjar bli riktigt grönt och fint (till skillnad mot den fula delen av våren). Igår var jag upp en sväng till huset och även om jag inte bidrog så mycket när det gällde renoveringen (målade en bit källartak) så var det supermysigt att ta en lång hundpromenad tillsammans och sen sitta mot söderväggen i solgasset och dricka en kopp varm choklad. Just varm choklad råkar vara en av mina cravings just nu och jag får kämpa för att inte falla för frestelsen för ofta. 
Hoppas ni alla fått en bra start på den fina våren ni också. Kanske har det varit grillpremiär?
Selma var överlycklig över att få ta vårens första dopp.
Mimmi hoppade försiktigt från sten till sten, men försökte att inte bli för blöt.
Väl tillbaka vid huset hämtade vi fram stolar och satte oss mot den soliga väggen och drack varm choklad. Det kändes verkligen som riktig sommarvärme!

3 kommentarer:

  1. ÅÅÅ vad kuul att hon är dräktigt (troligtvis da) just nu är min hökeboabstines extrem , är du hemma nästa helg?

    SvaraRadera
  2. Vilket fint hus, och stort! Älskar inredning och ser fram mot och hoppas på sådana bilder i bloggen sedan :)

    SvaraRadera
  3. bloglovin byte? :)<3 Fin blogg föresten!

    SvaraRadera