15 maj 2012

Två tjocka magar!

Jag har väldigt förståelse för Selma som nu börjar bli rätt tung om magen och helst vill ligga och sova på en sval plats. Nu är det dock bara två veckor kvar för henne innan valparna kommer så hon behöver inte stånka så länge till. För mig är det nu tre månader kvar och jag kommer vara som tyngst när det är som varmast. 
Försöker visualisera en tydlig bild av mig själv i en sommarklänning, sittandes i skuggan med ett glas med nåt iskallt i. Vill hellre ha det som målbild än en svettig, vaggande ko som stånkar sig fram i sommarvärmen. Innan jag är där (oavsett vilket scenario det nu blir) så ska vi hinna med en vecka på Sardinien. Tidigt lördag morgon bär det av och det ska bli så härligt att få tid tillsammans och vara helt lediga. 
Idag provade jag några av mina klänningar för att se vilka som ryms över magen. Som tur var har jag alltid haft en förkärlek för klänningar som är skurna under bysten vilket passar bra till en växande mage. 

Fick lite panik häromdagen när jag insåg att mina badshorts inte längre gick att knäppa i midjan (den var en buktande mage i vägen). Fick bra tips av en kompis på en bikinikjol som nu är inhandlad på ellos och som tur var satt den jättebra.
 
Jag och magen idag när jag testade klänningar
Selma ligger gärna på den svala stenen framför kakelugnen. 
Håll er uppdaterade om valparna på labradoodle.nu


8 kommentarer:

 1. Så fina magar ni har, du och hunden! Ha en skön resa , koppla av och njut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Ska läsa, äta gott och verkligen njuta av ledigheten. Särskilt Stefan som jobbar heltid och sen renoverar resten av sin vakna tid, behöver det här avbrottet.

   Radera
 2. Jag var gravid med tvillingar den heta sommaren -94. Jag gick över tiden med tre dagar och de föddes första veckan i augusti. Visst var jag enormt stor men faktum är att jag tyckte det var väldigt skönt att bara kunna skrota runt i något tunnt istället för att bylta på sig massor av kläder :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns lugnande. Jag har ju dessutom bara EN därinne :) Håller med om att det är väldigt skönt att slippa vinterkläder och många av mina sommarklänningar passar även nu när min mage sväller så jag måste inte ens byta ut garderoben. Att slippa halka runt på is i slutet av graviditeten är också ett plus med att föda sommartid!

   Radera
 3. Jag fick min första son sommaren -08 (BF var 1 augusti, han kom den 10:e) och det var faktiskt helt ok! Som nån annan skrev- skönt att bara kunna skrota runt i en bikini och ett par mammashorts eller nån tunn klänning...

  Sen tajmade vi in det så bra att förra sommaren var jag också höggravid (BF den 12:e augusti, han kom den 19:e) och det var faktiskt också helt ok!
  Jag jobbade fram till knappt en månad innan BF, som sjuksköterska på en akutvårdsavdelning, så liiite tuffare var det väl. Men allt går!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu ser jag fram emot sommargraviditeten :)

   Radera
 4. Härligt med en semestertripp! Passa på och njut ordentligt! =) Måste fråga... klänningen du har på bilden, var har du köpt den? Den är superfin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Den kommer från H&M och är tyvärr flera år gammal så jag tror inte den går att få tag på längre. Skulle gärna köpa flera om de fanns för den är så mjuk och mysig.

   Radera