2 juni 2014

Drömhuset ute till försäljning

Nu ska vårt livsprojekt säljas och vi är både förväntansfulla och vemodiga inför försäljningen. Untra är ju skälet till att jag startade den här bloggen (se första inlägget här) och det har lagts ner oräkneliga timmar på både planering och renovering. Jag sörjer fortfarande att vi aldrig hann flytta in i det färdiga resultatet och aldrig fick njuta av alla genomtänkta detaljer. Nu hoppas vi hitta en köpare som kan uppskatta mödan vi lagt ner och gärna någon som ser hur noggrant allt är gjort in i minsta detalj. Stefan är ju pedanternas pedant när det kommer till renovering och tanken att fuska eller slarva med något skulle aldrig slå honom. Själv är jag ju lite så att jag vill se resultat rätt snabbt och då är alla sju omgångar av förarbeten lite väl tidskrävande, men det har bara varit till att anpassa sig till Stefans nivå för något annat skulle han inte klara av att leva med. 
Huset är på 300m2 plus stor källare på 150 m2 och en stor vind som vi också renoverat. En del av boytan är en lägenhet på ca 70 m2 med egen ingång och den andra delen är på 230 m2 med badrum både uppe och nere och en massa lyxiga detaljer. Vi hade tänkt hyra ut lägenheten när vi väl flyttade över till den stora delen och potentiella hyresgäster fanns det gott om. Eller så är det en perfekt gästlägenhet för den som vill ha släkt och vänner på besök (eller möjliggör för generationsboende). 
Ni kan se huset på hemnet om ni söker på Untraverket och det går självklart bra att höra av sig här eller via mail: thilde@frostimport.com om du är nyfiken och vill veta mer. 
Underbara Untra
En av hallarna med kök in till vänster (med platsbyggt hörnskafferi).
Toa och dusch på nedre botten. Stora badrummet med både badkar och rymlig duschörna är på ovanvåningen.

Tvättstugan.
Köket i lägenheten med platsbyggt hörnskafferi och linoleumgolv.

2 kommentarer:

  1. Ja herregud så vackert det huset är, vilka fina detaljer och läget invid Dalälven är ju som en dröm.

    SvaraRadera
  2. Hade jag inte varit en obotlig västkustbo hade jag utan tvekan varit spekulant - ett underbart vackert hus och ställe, och att det byggts in kärlek i varje fog höjer värdet ännu mer! Önskar verkligen att ni blir lika förälskade i ert nya hem, Österlen är sannerligen vackert så det förslår det också, och ni har varandra och familjen.

    Lena, just nu på Väderöarna!

    SvaraRadera