4 nov. 2014

Vår lockiga labradoodle Leia

Måste bara få dela med mig av några nytagna bilder på vår lilla Leia som nu vuxit till att bli en riktigt stilig ung tik. Den päls hon har är rena drömmen med sina stora silkeslena lockar. Hon är ju nästan jämngammal med Oscar och det är kul att se dem växa upp tillsammans. Oscar älskar att se när hundarna busar och så fort jag lägger honom på golvet är Leia där och lägger sig bredvid honom. Mer bilder från de två tillsammans finns i inlägget Prins Oscar och prinsessan Leia.
Nyfiken på att veta mer om Labradoodles? Besök då Labradoodle.nu


14 kommentarer:

 1. Så otroligt fin Leia är :) hon kommer säkert få jättefina valpar i framtiden :) kan även passa på att säga, Oscar o Leia va så otroligt söta på korten :)

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig hund hon verkar vara och söt. Väldigt fina bilder!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. En sån vill jag ha! Någon gång i framtiden ska jag försöka semestra på Österlen så att Erik får klappa på en sån där, då kanske han mjuknar ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som en bra plan! Hyr vårt gästhus, frossa i ekologisk must (och sjukt mycket bär och frukt), låt ungarna busa och så kan vi sitta och klappa hundar och titta på utsikten.

   Radera
 5. Är så sugen på en Labradoodle eller en Pudel. Men det får dröja minst ett år, ni ska inte ha valpar hösten 15 eller våren 16? :) Jag har precis tagit hem en blandras kille på snart tre år, därför får det vänta tills jag tar in en till :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi planerar valpar både höst 2015 och vår 2016. Skicka in en intresseanmälan via hemsidan labradoodle.nu om du vill ställa dig på valpkö. Där anger du när det passar dig bäst att ta emot valp.

   Radera
 6. Hej Thilde! Jag vet inte om du kollar på Bonde söker, årets säsong, men jag antar att du gör det! :) Hursomhelst ville jag bara säga att hon Petra som Sebastian träffar ikvällens avsnitt påminde så mkt om dig! Jag kom direkt att tänka på dig när hon började prata... mest till hur hon pratade/sättet, men oxå lite till utseendet. Ville bara säga det :) tack för en trevlig blogg! /Kristin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst kollar vi! Bänkar oss varje onsdag :)
   Kul vändning där med Petra. Får kolla in hur hon pratar i nästa avsnitt (om hon kommer vara med igen) och se om jag också ser likheten :)

   Radera
 7. Eeh neeej du är inte lik Petra.

  SvaraRadera
 8. Hej. Hur vanligt är det med labradoodle i miniatyrstorlek? Är intresserad av en sån till min nioåriga dotter. Vi har labrador som jag är mkt aktiv med (spår/sök/apportering) och tanken är att köpa en lite mindre men ändå "rejäl" hund till dottern som är mkt hundintresserad Tar ni kullar av mindre modell? Mvh Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag antar att du menar att hunden ska vara din dotters men att du eller annan vuxen kommer ha huvudansvaret?
   Jag föder upp hundar som är av standardstorlek så de är mellan 50-60 för det mesta. Hööks Labradoodles har fler storlekar att erbjuda så har ni tid att vänta något år så rekommenderar jag dig att ha koll på deras hemsida och reservera valp så snart hon lägger upp en planerad kull på någon av de mindre tikarna.

   Radera
  2. Ok, tack för svar! Givetvis kpmmer vi vuxna ha ansvaret men hon är så intresserad och är med mig så mkt när jag tränar så hon ska få en "egen" att träna tillsammans med mig. Ja detta är inte aktuellt riktigt än så jag fortsätter kolla runt lite.

   Radera
  3. Skönt att höra :) Jag tror att barn kan växa mycket med lagom ansvar och att djur kan lära dom otroligt mycket. Ni är välkomna att höra av er om det skulle bli aktuellt att ställa er i kö. All info finns på labradoodle.nu och så kan jag också rekommendera kenneln Hööks Labradoodle som har hemsida labradoodle.se

   Radera