5 feb. 2013

Ett "Labra-lion"!

Som doodleägare måste jag ju dela med mig av det här klippet från USA där en Labradoodle skrämt slag på folk som trodde det var ett lejon på vift. Det är ju fritt fram att trimma sin hund precis som man vill precis som jag visat på min hund Mimmi i inlägget Hundfrisyrer! och i inlägget "Ny frisyr!" kan ni se Selma (min Labradoodle) i tuppkam. Nästa gång kanske vi testar på lejonklippningen!4 kommentarer:

 1. Visste väl att du skulle gilla det! :) Kul med en hund som man kan frisera lite som man vill. Fast jag är ju i nybörjarstadiet fortfarande och är inte så modig än. Men jag kommer absolut att prova denna klippning på Aslan någon gång och sätta skräck i lilla Tollarp. Har inte sett dina frisyrinlägg tidigare men någon hyenaklippning lär det nog inte bli. Vill nog ha lite mer sötnos faktor på min gosbjörn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det var ju jätteskojigt!
   Hyenafrillan skojade vi bara till det med en gång på Mimmi. hennes päls växer ju så fort så det är fritt fram att testa det mesta. Håller med om att det är allra mysigast att klippa dom på ett sätt som gör dom söta. Ibland gör vi dock det enkla och bara klipper av allt så det får växa ut på nytt. Jätteskönt och lättskött och så är dom fina igen efter bara ett par månader. Det tråkiga är att dom är lite lika råttor innan dess :-)
   OM ni klipper honom som ett lejon så bara MÅSTE ni ta en massa bilder och skicka till oss. DET vore nåt för hemsidan :-)

   Radera
 2. Goooooooorgeous!
  Kanske bara att man ringer polisen och forvarnar lite innan saxen kommer fram???

  A i Wales

  SvaraRadera
 3. Visste du att även Norges kronprinsparet har en Labradoodle.Snygga hundar.Ha det gött..

  M-L

  SvaraRadera