16 maj 2015

Webb-tv på mig och Oscar

Jag, valparna och Oscar Foto: Julia Lindemalm
Sydsvenskan var hit och intervjuade mig häromdagen (artikeln kan ni läsa HÄR) och spelade även in ett inslag till webbtv:n och Oscar fick förstås vara med. Några minuter om bonde söker fru och mig men jag tror ni håller med mig när jag säger att Oscar stal showen. 

5 kommentarer:

 1. Du och Oscar stal det här tillsammans! Du är så intressant att lyssna till och är så naturlig så jag önska ratt inslaget hade varit mycket längre.

  SvaraRadera
 2. Det är alltid så roligt när det kommer en uppdatering här. Man blir så glad av att se hur ni har det. Synd det inte uppdateras oftare, men jag förstår ju att tiden kanske inte riktigt räcker till med två små plus gård :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va kul att du uppskattar bloggen :) Önskar att jag både hade tid och lust att göra mer saker bla blogga oftare. Vill dock att bloggandet förblir lustfyllt så jag vill inte bli en av de som skriver inlägg som börjar "Förlåt att det var länge sen, jag LOVAR att blogga oftare". Jag vill ju blogga för att det är kul och för att jag har inspiration, inte för att jag känner ett krav om att blogga. Ibland har det gått VÄLDIGT långt mellan inläggen men jag kan ju hoppas att det snart blir ändring på det eftersom jag gillar att blogga. Ska bara se till att Oscar sover lite mer på nätterna så hjärnan inte är som gröt hela dagarna :)

   Radera
 3. Kan du inte berätta mer om dina hästar? Så intressant att läsa om!

  SvaraRadera
 4. Jag älskar Bonde söker fru, fantastiskt att du fann kärleken! :)

  SvaraRadera