16 juni 2011

Selmas och min semester

Nu är både jag och Selma tillbaka på hemmaplan efter ett par dagar i ett charmigt hus i Vitemölla på Österlen. Det blev bad i havet (åtminstone till midjan för min del), mycket hundmys och förstås en massa tid med familjen. Min bror kunde tyvärr inte vara med eftersom han höll på och målade färdigt sin båt Tin Tin som snart ska bogseras ner till Malmö och bli fotostudio och café. Även äldre systern med sina tre barn kom lite senare och henne missade jag med bara en dag. 
Något jag hann med var att göra en utflykt och se det stora och vackra huset i Brösarp där min mamma och syster tillsammans med respektive kommer driva gårdshotell. När de satt sin prägel på stället med lite ny inredning (och nya gardiner) så kommer det vara helt sagolikt fint. Allt var så fräscht och välskött och utsikten var helt underbar!
Nu är jag hemma och tillbaka i verkligheten och har under dagen byggt hage och haft veterinär här för ultraljud på några ston. Solen gör att man blir ganska matt av fysiskt jobb så nu tänkte jag vara ledig.
Ikväll ska vi grilla i den härliga kvällssolen!
Här kommer lite bilder från Selmas härliga bus med kompisen Saskia (under semestern på Österlen).1 kommentar:

  1. Hej Thilde,

    jag hittade en bild med dina två hundar via google och undrar, om jag få använda denna bilden (3. bilden uppifrån) som reklambild i min rubrik "Semester med hund" på min internetportal www.sverigesemester.com.

    Vänligen hör av dig till mig sascha@turistcentersyd.se om detta är ok.

    SvaraRadera