30 juni 2011

Svettigt!

Lagom till ridlägrets början här på Hökebo så kom också värmen. Att stå i solen på ridbanan och hålla lektioner de senaste dagarna har varit minst sagt svettigt (och rätt dammigt). Som tur var kommer det regna en del imorgon så både vi och hästarna får lite välförtjänt svalka och samtidigt blir ju även ridbanan vattnad. Det vore ju trist för föräldrarna om de inte såg den fina kadriljen för allt damm!
På ridlägrets första dag åkte vi iväg och badade på kvällen och en av lägerdeltagarna råkade landa så olyckligt efter att ha hoppat i vattnet att hon fick en spricka i ett ben i foten. Så otroligt tråkigt att behöva avbryta lägret av en sån anledning (och att behöva vara gipsat i flera veckor). Hon kommer som tur var tillbaka på lördagens uppvisning så vi får träffa henne igen. Vi har varit väldigt skonade från olyckor här på gården, mycket för att jag är lite överdrivet försiktig kanske, men man blir påmind om att det inte går att gardera sig till 100% från att sånt här händer. 
Louise (på sin fina häst Náttfari) är en av deltagarna på det här ridlägret.
Reine går med på sitt första ridläger och det är svårt att tro att han är yngst i gänget.

5 kommentarer:

 1. Tråkigt att hon skadade sig... Men ni ser ut att ha de härligt iaf..
  Ha ett superhärligt läger..

  // Sofia

  SvaraRadera
 2. Tur att det gick så bra för tjejen och vilket roligt läger de har. Stackars dig vilken stress du ska ha känt när det hände. Det är inte alltid så enkelt att arrangera läger. Tur att du har så proffsigt upplägg och hoppas du fick koppla av på kvällen sedan.

  SvaraRadera
 3. Tyvärr kommer jag inte se uppvisningen imorgon lördag, men minns mycket väl uppvisningen från förra sommaren då min Julia var på ridläger. Det torra vädret och torra lermarken bildade "naturlig" rök, så det såg ut som värsta rökmaskinen som var igång. Väldigt effektfullt. När jag filmade sa jag en kommentar om att: - "Stockholm horse show, släng dig i väggen", och det var lite så. Kanonbra med musiken till och allt. Vi är iallafall jättenöjda. Tråkigt med tjejen som skadade sig. Hoppas att hennes sommar flyter på bättre och att även din och dina medarbetare får en fin resterande sommar! Tack för allt!/Anette

  SvaraRadera
 4. vad heter låten på filmen?? är allt bra med dej och stefan ??

  SvaraRadera
 5. På avslutningen rids kadriljen till Wild Dances med Ruslana. En gammal Eurovision vinnare som passar perfekt med sina trummor.

  SvaraRadera