3 okt. 2011

Från norr till söder

Helgen i Indal blev solig och härlig med många fina framsteg hos kursdeltagarna. Som vanligt var det väldigt kul, men väl hemma sköljde tröttheten över mig och jag har känt av den även idag. 
Det blev inte mycket tid hemma innan det bär av söderut för imorgon flyger jag till Göteborg och så väntar en föreläsning i Kungsbacka imorgon och en i Halmstad på onsdag. Mitt emellan platserna bor vännen Helena som jag älskar att hälsa på så det blir ingen anonym hotellnatt imorgon som tur var.Temat på föreläsningen denna gång är om Konsten att ta betalt och öka lönsamheten i hästföretag. Det ska bli otroligt spännande faktiskt och jag hoppas kunna bjuda både på inspiration och tips.

Jag red ut med kursdeltagarna på några av lektionerna och det var verkligen vackert i Östanskär!

2 kommentarer:

  1. Hoppas du läser här... Jag har anmält mig till min första tävling med islandshästar nu...4 gångarter.
    Vad har man på sig när man tävlar?? Vore jättekul om du kunde skriva om det (och bra) samt även kanske visa lite bilder från nån tävling...Kanske nåt tips också?? =)

    SvaraRadera
  2. Du har ett sanslöst späckat schema, jag hoppas du bokar in egen ledig tid för du har så mycket bra tips att förmedla till unga företagare så du får inte köra slut på dig.

    SvaraRadera