30 aug. 2010

Ikväll gäller det!

Ikväll klockan 20.00 är det dags för Bönderna att kämpa mot laget "Smash hits" i Fångarna på fortet. Nedan är ett klipp som spelades in medan vi höll på att ta en massa bilder till hemsidor och annat. Vi bönder verkar faktiskt rätt oengagerade men skenet bedrar. Vi var taggade till tänderna!

7 kommentarer:

 1. Vad duktiga ni var!! Är otroligt imponerad av dig att du vågade hoppa bungy jump! Fint av er att skänka pengarna till "min stora dag"!

  Gillar din blogg och har lagt den till favoriterna! Älskar hästbloggar då jag själv har egna hästar och är uppvuxen på en hästgård med ca 30 islandshästar
  //Kramar Emma.

  SvaraRadera
 2. Först så vill jag säga grattis till bloggen,kommer att följa den varje dag som Emmas. Vilken matsch ni gjorde mot "smasch hits" ni var helt otroliga,ni jobbade så samspelta.Hälsa grattis till dom andra./MVH gittan

  SvaraRadera
 3. Islandshästnörd30 augusti 2010 22:33

  Ni var riktigt duktiga!
  Skulle aldrig själv ha vågat hoppa bungyjump, riktigt modigt! :)

  SvaraRadera
 4. det var knappt att jag vågade själv kan jag lova. Det tog ett par minuter som dom klippte bort och jag fick be mitt lag räkna ner för att jag skulle tvinga mig att tippa ut över kanten. Usch va läskigt det var! Nu i efterhand är jag glad att jag gjorde det men jag tror aldrig jag kommer våga göra om det.

  SvaraRadera
 5. Instämmer med ovationerna ovan, gu va bra du(ni) var. Jag blev även impad av eran spindel/skorpionplockare. Jättekul att få följa med i husbygget.
  Kram från Västmanland
  Ida

  SvaraRadera
 6. riktigt modigt gjort thilde att vara med på fortet!:) men ifall du hade string på dig så visande du upp dom i tv bara så att du vet ;) men det gör inget, du är grym!!

  SvaraRadera
 7. Det hade jag definitivt inte men däremot ett stort bälte med ljudteknik som ledde sladdar runt min midja. Gissar att det var en av dom som skymtade fram. Själv såg jag inget sånt när jag kollade programmet.

  SvaraRadera