7 apr. 2011

Är du också hundägare?

Jag 9 år med en valp ur den sommarens kull.
Min syster skrev i Augusti en krönika som jag länkade till i inlägget: Klok syster. Det är både underhållande och tänkvärt om att vara hundägare och det är lätt att känna igen sig. Jag har växt upp med hund i familjen och även om jag alltid älskade våra katter så har min allergi mot dem gjort att jag blivit mer och mer hundmänniska med åren. Fast måste man välja? Är det antingen katt eller hundmänniska som gäller eller kan man vara både och?

Min mamma har nog smittat mig med sitt intresse för hundavel också. När vi syskon var små så föddes ett par kullar valpar i hemmet och de somrarna minns jag extra tydligt. Nu har jag själv tagit två kullar och planerar förstås för fler i framtiden. Kanske blir det någon mer kull på Mimmi och så kommer förstås Selma få bli mamma när hon har åldern inne.

8 kommentarer:

 1. Vilken fin bild, du är så söt.

  SvaraRadera
 2. Vad hände med Viska?

  SvaraRadera
 3. Du är väldigt lik Dig - så söt så.

  SvaraRadera
 4. Viska bor numera hos min pappa som hon alltid haft ett speciellt band med och har det underbart bra. Äntligen får hon vara i centrum hela tiden och dessutom följa med ut på skidturer, skridskorundor och långa promenader som jag aldrig tog mig tid till. Dessutom får jag träffa henne ofta så det känns knappt att hon flyttat.

  SvaraRadera
 5. Kul att du bloggar, perfekt för en häst- och hundälskare =)

  Jag har två äldre wheatenterrier, men har genom dig fått upp ögonnen för labradoodles... superfina och härliga verkar de vara! Jag är dessutom allergisk så hundvalen är få.

  Vi vill inte ha tre hundar, men den dag det blir dags för en ny så hoppas jag att jag läser här att er fina Selma ska få valpar =)

  Har du nåt tips på bra länkar om rasen, jag har googlat men inte hittat så många bra...

  /Malin

  SvaraRadera
 6. Svar ja! Hos oss bor 4 hundar, en malinois och 3 norska lundehundar. Mitt uppfödarnamn är Faramir (www.faramir.se), det dröjer innan det blir valpar här dock...

  SvaraRadera
 7. Hundmänniska in i ryggmärgen!! :)
  Är uppvuxen med djur och kommer alltid att vara en stor djurvän. Just nu finns en liten fyrfota vän i vår familj i form av en chihuahua som är världens underbaraste!!

  Ha en fin tisdagkväll, kram!

  SvaraRadera
 8. Jag älskar hundar:) Mamma och pappa har 3 stycken. 1 Golden Retriever på 10 år som heter Milton och 2 Shih-tzu som heter Scoobydoo snart 8 år och Nemo 7 år. Är uppvuxen med hundar och mina föräldrar hade hundar redan innan jag föddes

  SvaraRadera