2 apr. 2012

Snart vankas semester!

Ahhhh! Nu längtar jag!
Precis som jag skrev i inlägget Semesterdrömmar så har jag och Stefan planerat att åka på en veckas semester i vår och drömmen har varit att åka till Italien. Vi måste resa innan Juni pga. magen och det passar också eftersom jag sen kommer ha ridläger och förhoppningsvis också valpar på gården som kommer fylla dagarna. Nu har vi äntligen gjort slag i saken (tack vare min lugna fredag och lördag i sängen) och bokat in både flyg och hotell. Det blir en vecka på vackra Sardinien och det ska bli underbart. Äta gott, ta det lugnt och samtidigt ha det både varmt och skönt på en vacker plats. Känns helt perfekt!
Känns också bra att flygresan dit är mindre än fyra timmar. 
Det blir vår sista semester som en duo innan vi blir trio och jag hoppas förstås att jag ska må prima då (slutet av maj) och slippa illamåendet. Ska nog unna mig nån fin sommarklänning (där magen ryms) innan resan också. Tips mottages tacksamt.
ps. Nu kan jag känna små små knuffar och sparkar i magen!
Bild från hotellet som ligger nära stranden som tur var.

14 kommentarer:

  1. Det låter underbart! Är faktiskt lite avundsjuk! Mammaklädet köper du till ett vettigt pris på H&M eller liknande för ett bra pris. Du använder dom ju bara en kort tid, så lägg dom pengarna på den lille istället.!! Sköt om Er!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag handlar kläder väldigt sällan, men när jag gör det blir det oftast på H&M, Indiska eller likn. så jag kommer nog fortsätta i den prisklassen även när det gäller mammakläder. Visst skulle jag kunna klara mig med en del kläder jag har, men det känns samtidigt lite härligt att få vara riktigt fin under graviditeten även om den bara varar en kort tid så några nya plagg kommer det bli.

      Radera
  2. Grattis till den kommande lilla bebisen! Ska ni ta reda på vad det är för kön?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jajamen, men det förblir vår lilla hemlis ett tag till :)

      Radera
  3. Gud så härligt. Har just varit iväg och fått lite sol och värme men längtar efter mer. Stort grattis till dig och Stefan och er kommande solstråle! Kram, Therese och Fredrik

    SvaraRadera
  4. Hej Thilde!
    Jagg vett inte vilket utbud dom har på din närmaste H&M butik men här har du en sida som har fina mamma kläder till skapligt pris oxå..
    Ha det så gott nu på eran resa framöver och lycka till
    Hälsningar från anette

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skulle det varit en länk med där?

      Radera
  5. Jag har genom min blogg fått flera förfrågningar om mamma mode, och då jag läste ditt inlägg, gjorde jag lite efterforskning...
    Så om du följer denna länk kommer du direkt till inlägget, annars får du gärna kolla in hela min blogg om du såklart vill!

    http://mariagiese.blogspot.se/2012/04/har-kommer-lite-mode-for-dig-som-vantar.html

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för länktips. Den turkosblå klänningen från Ellos har jag spanat in ett tag :)

      Radera
  6. Ja visst är just den klänningen så fiiin...
    Dock har jag själv ingen fin gravid mage att ha under den..
    Men kan tänka mig att den skulle sitta kanon på dig, perfekt att ta med sig på semestern eftersom den verkar väldigt luftig..

    SvaraRadera
  7. Vad otrevligt av dig att inte svara på min kommentar. Har skickat samma två gånger. Men de andras svarar du på. Det var ingen dum eller otrevlig fråga jag ställde ju. Tycker inte jag i alla fall

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Sofia!
      Jag svarar då och då när jag har tid och har inte undvikit någon fråga med flit. Vet inte nu vilket fråga du ställt men om det gäller kön på bäbisen så håller vi det för oss själva tills vidare. Fråga gärna igen för om det var något annat du undrade har jag säkert bara missat din fråga.
      Mvh
      Thilde

      Radera
  8. Hej!

    Först, stort grattis till de blivande föräldrarna! Vad kul!

    Ni kommer helt garanterat att få en fantastisk resa till Sardinien. Var där första gången i slutet av sommaren förra året, och allt var super. Kommer garanterat att åka dit igen. Till vilken stad åker Ni? Om Ni vill ha tips, så hör av Dig!

    Ha det gott! Glad Påsk!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi ska till Alghero och har inte planerat så jättemycket mer. Kanske en dagstur med båt till Korsika? Hyra bil och köra till nån fin plats?
      Tar GÄRNA emot tips!
      Glad påsk till er också

      Radera