26 mars 2012

Det blir nog ett lejon!


Om allt går som det ska så är det i Augusti som vi får tillökning och därmed får den stjärntecknet lejon. Får jag kånka på magen lite extra länge (till slutet av aug) så blir det istället en jungfru som jag själv. Det är så otroligt spännande att föreställa sig hur allt kommer bli och förändras. 
Redan i början på Juli hoppas vi på att kunna vara på plats i nya huset så vi hinner bo in oss lite grand i alla fall innan vi blir tre. Något barnrum dröjer det dock innan vi får eftersom lägenheten vi gör i ordning i huset bara är en tvåa på 70 kvadrat. Det är alltså bara ett sovrum förutom vardagsrum, men eget rum är nog ändå inte aktuellt på ett tag så vi är inte så stressade med att bli klara med resten av huset. Det får ta den tid det tar helt enkelt för troligtvis kommer renoveringen inte kunna fortsätta i samma fart som nu. Nu finns det dock ett tydligt mål i sikte i att få klart lägenheten och Stefan har varit otroligt flitig i vinter. 
Själv har jag varit rätt däckad och haft en lite seg start på graviditeten, men nu har det äntligen vänt och jag kan jobba som vanligt igen. Halva tiden har gått och jag väntar otåligt på att känna något från magen. Moderkakan ligger dock i framkant och dämpar alla eventuella rörelser där inifrån så än är det nog mest inbillning när jag ligger och känner efter. 
Ni förstår nog nu varför jag inte varit så aktiv här på bloggen de senaste månaderna. 
Håll tummarna för att jag får fortsätta må bra nu!

12 kommentarer:

 1. Stort Grattis!
  Ett namnförslag om det blir en lite lejon-kille: Leon (förstås)...
  Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Jättegrattis till er!!

  SvaraRadera
 3. Grattis! Spännande med första barnet! =)
  Själva väntar vi barn nr 2 i slutet av augusti! =)

  SvaraRadera
 4. Grattis! Å det är så häftigt när man känner de första rörelserna i magen. Ni har en fantastisk tid framför Er!

  SvaraRadera
 5. Grattis till er båda! superroligt=) kan inte du lägga ut en bild på dig och stefan, vatt så längesedan. Så får vi se magen också=) ha det jättebra!

  SvaraRadera
 6. STORT GRATTIS Till er båda..

  Jag e en av tjejerna som var på inspelningen för "Bonde söker fru" samtidigt som er och har sedan dess följd bloggen....

  SvaraRadera
 7. Thilde,
  sa jatte harligt att du kanner dig mer energisk igen!
  Vad galler barnkammare...vi hade bada vara inne hos oss nastan hela forsta aret... i spjalsang.
  Hoppas att ni bada kan njuta och forundras av en harligt vaxande mage nu, och vilket fint foto av lillefjunet!
  Glada halsningar fran Wales!
  Andriette & Co

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi tänker också att den får bo inne hos oss i spjälsäng och så ställer vi en extra säng i vardagsrummet för den av oss som behöver sova själv ibland.
   Fortsätter må bra och är tacksam för varje dag jag slipper må illa. Tänk va små saker som att kunna dricka litet juice igen eller likn. kan kännas stort och fantastiskt :)

   Radera
  2. Thilde,
   sa harligt att hora att du har blivit av med illamaendet!!! Det ar ju den mest ljuvliga anledningen till att man mar som man mar, men nar den perioden ar over och man kanner sig pa gang igen....ja, da ar hela varlden din!!! Du ska ju bli mamma och i min lilla varld finns det inte mycket som slar det!
   A
   PS: Tank att det ar bade lillefjun och lillfluffar pa gang till sommar'n pa Hokebo!!!

   Radera
 8. När man tror att det är inbillning brukar det vara bebis man känner av! Efter det brukar man börja känna som när en fisk sprattlar på land :-) då ÄR det bebis :-)
  Lycka till! Å stort grattis!

  SvaraRadera
 9. Stort Grattis till er båda! Så roligt! =) Här så väntas nu vårt tredje till mitten/slutet av augusti. =)

  SvaraRadera
 10. Hej Thilde !
  Ett stort GRATTIS till er båda! Jag håller båda tummarna för er
  Lycka till
  från Agneta W ( som köpte Vafi fra´Tungu av dej 2005)

  SvaraRadera