28 mars 2012

Vi hoppas på en babyboom i sommar!

Förutom att jag och Stefan väntar tillökning till sommaren så hoppas vi nu även att vår hund labradoodeln Selma är dräktig. Igår var det nämligen dags för hennes första parning med den fina hanen Milou och som tur var fattade de genast tycke för varandra. Jag fastnade för labradoodeln för många år sedan och förälskade mig i den lockiga pälsen och det härliga lynnet. Min mysiga tik Selma som fyllde två år i höstas har otroligt fin stamtavla och är femte generationens labradoodle. Det här blir hennes första kull och som pappa till kullen valdes en vackert aprikos hane med toppenlynne och A-höfter. Är du intresserad av att veta mer så skicka ett mail till: thilde@frostimport.com
Det är ju inte bara jag som är frälst utan jag tillhör Familjen Labradoodle!
Nu hoppas vi att även Selma ska bli mamma till sommaren.
 

5 kommentarer:

 1. Stort grattis till bebisen! Min lille kille fyller ett år i morgon. Man tycker det är en klyscha, men tro mig, det går vansinnigt fort. Ta vara på vardagen och njut!
  Är uppvuxen i skogen mellan Marma och Västland, så det är ju lite kul att ni köpt hus utanför Mehede måste jag säga. :) Väldigt bra ställe att växa upp på! Iaf för 25-30 år sen.

  SvaraRadera
 2. Vilken sommar ni får, vad roligt! Jag är ju pudelfrälst redan, och labradoodlen borde få ett toppenlynne. Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till den kommande lilla bebisen. Ska ni ta reda på vad det är för kön på bebisen?

  SvaraRadera
 4. Hej Thilde!

  Det är så kul att läsa om dig, dina hästar och gården! Det är så inspirerande! Jag längtar själv ut på landet och att man kan ha en verksamhet som du har och att du är ung tjej, såna förebilder har jag inte många av i mitt liv! :) Ska börja följa din blogg nu, hittade dig via Underbaraclara.. Så får vi se om jag kan få några tips och lite mer inblick i hur livet på landet som egen företagare (?) är. När jag inte själv kan bo på landet (än) så hjälper det mycket att läsa om andra som gör det.

  Ska bli kul att följa dig! Lycka till med barnet, husrenoverandet och hästarna! :)

  SvaraRadera