20 aug. 2010

Nu startar bloggen

Starta en blogg? Javisst!
Nu har jag nämligen något jag vill dokumentera. Jag och sambon Stefan köpte för några veckor sedan ett riktigt drömhus. Eller det kommer i alla fall bli ett drömhus när det är klart och vi är båda bra på att drömma. Just nu är det mest ett enda stort renoveringsobjekt och det krävs lite kreativitet för att måla upp den färdiga bilden i huvudet.
Vi hade tänkt bygga ett hus på gården men en dag kom Stefan hem och var alldeles till sig. Kameran var full av bilder och vi satte oss tillsammans framför datorn och det dröjde inte många sekunder innan jag var lika såld som han. Gården kommer jag förstås ha kvar för nya huset har bara en helt vanlig tomt. Där skulle grannarna inte direkt uppskatta en invasion på 30 islandshästar. Jag ser det som en lyx att kunna åka hem till mig efter jobbet och göra sånt där som att ta en dusch och byta om. Sånt blir svårt när man bor mitt i det och liksom aldrig riktigt kan vara ledig när man är hemma. 
Fasaden behöver vi inte göra mycket åt som tur var
                                               

Det kommer dröja ett bra tag innan vi är där. Vi har en hel del jobb att göra i åtminstone ett år framöver.

Stefans pappa sade några kloka ord häromdagen:
”-För att ro iland ett sånt här projekt krävs tre saker.
1) Man ska vara ung och frisk
2) Man ska vara jäkligt envis
3) Man ska vara riktigt kär. ”


 Tur att vi båda är rätt så unga, väldigt envisa och dessutom är kära. 
Det här kommer bli härligt!

Vill ni läsa mer om vårt nya hus?
Klicka på etiketten "huset" eller "renovering" här nedan.

6 kommentarer:

 1. Vilken fin blogg, det ska bli jättekul att få följa er renovering av huset!

  SvaraRadera
 2. Det ska bli roligt att följa ert projekt. Själva har vi ägnat sommaren åt försenad renovering av köket. Alltid "bara ett par veckor kvar så är det klart".

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Vilket fint hus ni hittat och så spännande att få följa er på resan! =)

  /Sandra

  SvaraRadera
 4. Hej Thilde! Jag är så glad att jag hittade din blogg genom "Bonde- Emma" Jag älskade att se dig och Stefan på tv, man blir liksom nykär på nytt igen när man ser sånt:) Eftersom jag själv drömmer om ett liv likande dit på landet, känns det lite extra i hjärtat nu när jag kan fortsätta följa dig på internet:) Roligt att ni skaffat ett hus också, jobba inte sönder er baar! Tänkte tipsa om en sida där ni kan på många roliga tips och idéer, www.styleroom.se STOR kram från en Lina som tycker det är superkul att du börat blogga!

  SvaraRadera
 5. Hej Thilde!
  Ska bli riktigt kul att följa din blogg :)
  /Hannah

  SvaraRadera
 6. Hej Thilde!! Gud va roligt att du har en blogg.. Tyckte du och stefan gjorde en så lycklig när man såg er på TV. Sen nu häromdagen såg jag dig på fångarna på fortet och kom på att du verkar vara en så härlig tjej och så sökte jag lite och vipps och jippie du har blogg:D ska bli kul att följa!!

  SvaraRadera