30 nov. 2011

Hipp hipp hurra för kärleken!

Ni följer väl Bonde söker fru på onsdagskvällarna?
Jag och Stefan brukar verkligen se till att vara hemma båda två och se det tillsammans. Förra säsongen var ju en stor besvikelse (Nu blev jag besviken!) eftersom jag ju vill att alla ska träffa någon och det var rätt skralt med kärlek då. Jag var ju besviken redan när det offentliggjordes vilka fyra bönder de skulle följa då eftersom jag förutspådde lite väl mycket pinsamma tystnader (Härlig brevskörd!
Den här säsongen är det helt annorlunda och det ser ju ut att gå riktigt bra för deltagarna. På Tv4.se kan man läsa att Per-Ola och Louise förlovade sig på sin utlandsresa och jag håller verkligen tummarna för att de fortsätter vara lika kära och lyckliga som då. Bröllopet ska hållas nu på fredag och kommer sändas senare i vinter. Eftersom Louise är islandshästföretagare  (Louiselöfgren.se) har det varit extra roligt att följa just hennes resa. Dagens program kommer väl mest handla om alla böndernas utlandsresor så kanske är det redan nästa vecka vi får se hur det gått för dem efter att inspelningen tog slut. Hur tippar ni att det gått?
Kära och lyckliga Pelle och Louise.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Självklart ser jag på bonde söker fru är väl bara ett måste :)
  Och så fin Ess är jättefina kort :)

  Ha de allra bäst

  SvaraRadera
 2. Dem är så otroligt fina tillsammans! Kul att det blev mer kärlek som de året ni var med. Förra året va det lite för lite kärlek i luften!
  Kram :)

  SvaraRadera
 3. Tycker också denna säsong är roligare! Jag kan nästan tänka mig attkärleken har hållit i sig för alla bönder i år, med ett litet frågetecken för perolov och kanske johanna...?tack för en trevlig blogg /kristin

  SvaraRadera