10 nov. 2011

Att köra i Stockholm

Det är en sån där töntig rädsla jag har för att köra bil i Stockholm. Det är nog en kombination av ovana och urkasst lokalsinne så den är inte helt obefogad. Skräcken är att köra vilse för det är ju inte direkt bara att göra en u-sväng och köra tillbaka. Eftersom jag kör där så sällan lär det inte heller bli bättre och sedan jag träffade Stefan lämnar jag gärna över just Stockholmskörningen till honom (han är uppväxt i Täby och hittar överallt i stan). 
Idag måste jag dock köra bilen själv (håll tummarna!) för det är dags för min årliga föreläsning hos LRF inför ett gäng sk. premieelever. De väljs ut från hela Sverige varje år att delta i några inspirerande och lärorika dagar arrangerade av LRF. Där har min inspirationsföreläsning blivit ett stående inslag och det är ju perfekt att jag får öva mig i alla fall en gång om året på att köra i Stockholm. Som tur var är det nära E4:an så det blir en enkel match... hoppas jag.
En bild från min senaste föreläsning

1 kommentar:

  1. Förstår din känsla! gjorde samma tur till Stockholm igår..men var dessutom tvungen att köra lite i innerstan..puh..dessutom var besöket i onödan så var en lätt svettig och mycket irriterad A som körde hem igen..: ) man vill ju verkligen inte köra till Stockholm i onödan..:( men får väl erkänna att det går bättre och bättre för varje gång och GPSen som jag till slut inhandlade har verkligen gjort susen. Rekommenderas varmt! funkar ut till er också..:)

    SvaraRadera