6 mars 2011

Stefans födelsedag!

Idag fyller Stefan 30 år och han blev firad av vännerna igår kväll/natt. När jag funderade på hur han skulle firas så kom jag på att han faktiskt snackat en del om hur kul det varit när polarna samlats och spelat Guitar Hero då och då. Som så många andra drömmar så planerade vi att "när vi bor i huset ska vi skaffa Guitar Hero". Det blir lätt så man resonerar kring mycket nu mitt i renoveringen.
En nybliven 30 åring med knähunden Selma
Nu tycker jag det är så tråkigt att allt ska vänta tills vi bor i huset så då tänkte jag att en 30-årsdag är skäl nog att skaffa spelet med tillbehör. Stefans ölfavorit Stella Artois inhandlades också och så förbereddes käk för gänget. Alla kom vid halv sex och jag tror att Stefan i alla fall blev lite överraskad. 
Sedan packade jag in hundarna i bilen och lämnade grabbarna för natten och sov över hos en vän i Månkarbo. I morse kom jag tillbaka och fixade lite frukost åt allihop och för en stund sedan åkte de sista hem. Frukosten dagen efter en fest är nästan min favoritstund så den ville jag inte missa. Det verkar ha blivit en bra kväll, men så kan det nästan inte bli annat när man har trevligt folk, mat, dryck och dessutom Guitar Hero. 


Själv har jag faktiskt aldrig spelat men det är väl på tiden att jag lär mig om jag ska kunna utmana Stefan ibland. 
Nu ska han firas av familjen och sen tror jag vi båda kommer vara nöjda med en lugn kväll ikväll.

4 kommentarer:

 1. Grattis till din sambo! Javisst, är det kul att spela guitar hero?;) Det är lite som ett beroende faktiskt.
  Jättefin blogg du har och enormt vackra hästar! Är alla läger fullbokade i sommar eller finns det nån chans att man kan vara med?

  Kika gärna in på min blogg där det finns bilder på min islänning, Ávaldi:)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. GRATTIS, GRATTIS till världens bästa Stefan på 30 års dagen!

  SvaraRadera
 3. Hälsa Stefan och gratta från mig och familjen på Öland! Vilken underbar överaskning! (Men då väckte jag dig inte i morse? Fick lite dåligt samvete när jag upptäckte vad klockan var.)

  SvaraRadera
 4. Grattis till Stefan på 30-årsdagen :) Jag är precis hemkommen från mitt 30-års firande igår :)

  SvaraRadera