10 mars 2011

Anders Walls födelsedag!

Anders Wall framför sitt vackra hem utanför Heby.
Idag fyller en av mina idoler Anders Wall 80 år. Imorgon firar han enligt tradition ihop med oss som fått stipendium ur hans stiftelse tidigare år och delar samtidigt ut årets stipendier (mer om det kan ni läsa i inlägget: När jag mötte kungen!)
Turkosa örhängen bland annat.


Det brukar vara en otroligt härlig samling människor och det blir alltid spännande möten. Igår provades outfiten ut och självklart ingår lite turkosa detaljer (örhängen, armband, blommor i håret och så skorna på det)

Efter festligheterna kommer jag bo kvar i Stockholm och sedan åka direkt till Agersta för ännu en helgkurs där. Deras superfina anläggning med ridhus och konferens del har varit perfekt för lyxkurs upplägget och jag hoppas på att kunna ha flera sådana i framtiden. Läs mer om kursutbudet på hemsidan frostimport.com.

Vill passa på att lite tidigt önska alla en härlig helg!

6 kommentarer:

 1. Thilde förnekar sig inte, fröken Turkos.
  Du skiner med hela ansiktet precis som Helena Ekholm för någon dag sedan då hon blev världsmästare i skidskytte, föresten så ganska så lika, unga, framgångsrika flickor behövs det mera av. Hoppas att Thilde får några trevliga dagar framöver.
  Ha de hälsar en glad Lax

  SvaraRadera
 2. Du är fin i turkost! Passar dig perfekt! Ha en trevlig helg nu då :)

  SvaraRadera
 3. Vilka goda dagar du har fixat till. Först alla kreativa människor på Anders Wall dagen och så helgkurs.
  Jag håller tummarna för fint väder hela helgen.

  SvaraRadera
 4. Hej hoppas du får en trevlig helg här har du en Wall till träffade Anders kort när jag jobbade i ett företag han var delägare i Söderfors på 90 talet mycket trevlig man. Jag kan vara släkt med han på mycket långt hål är inte säker vi han inte prata om det tyvärr. Jag läser din blogg ofta är från Uppsala som födelse stad har bra koll på dina trakter när jag jobbade i Söderfors men bor numera i Jämtland .......

  SvaraRadera
 5. Vilken trevlig blogg du har! Kommer att titta in lite nu och då, nu när jag hittat hit!

  SvaraRadera
 6. Tja! Rolig blogg:) Jag är en hästintresserad kille som precis har börjat blogga, ni får gärna hjälpa mig att få fler läsare (det är bara att kika in i bloggen och kommentera vad ni tycker).

  http://wenehult.blogg.se

  SvaraRadera