9 mars 2011

Ýrja virvla virvelflicka

Har ni inte sett Ebba och Didrik så kanske rubriken blir lite förvirrande. Egentligen heter hon ju dessutom Yrla i serien, men min Ýrja passar fint in i den textraden tycker jag. Träningen av henne går framåt och det känns som att jag själv har massor att lära av den här hästen. Nu har jag fått lite ridlektioner på hemmaplan av en grymt duktig vän och fått många nya verktyg att jobba vidare med. Sånt gör underverk med ridmotivationen!
Min fina Ýrja!
Med ridning som yrke gäller det att inte tappa glädjen så att ridningen blir ett nödvändigt ont. Lite ny input är nödvändigt för att inte känna att man står still och slutar utvecklas. Det är då man märker att man nästan alltid börjar tölta på samma plats av ren rutin. Då är det dags för nya tag helt enkelt!
Fortfarande rätt överviktig men hon bär upp det snyggt så att det nästan inte syns.

4 kommentarer:

 1. Hej,
  detta har inget med något av dina senaste inlägg att göra men jag har en fråga. Har du dina höns frigående? Är det svårt att lära dom att gå in på kvällen eller kommer dom "självmant"?

  SvaraRadera
 2. Måste bara framföra att din blogg blivit otroligt tråkig sen du slutade skriva och visa bilder på er renovering av huset!!

  SvaraRadera
 3. Mina höns har alltid bott i hönsgård eftersom vi har mycket rovfåglar som gärna fångar en höna till lunch ibland. Oavsett om de bor i hönsgård eller löst så brukar de gå in i sitt hus på natten. Börja med att ha en liten hönsgård runt huset i några dagar så de vet var de bor. Sedan är det bara att lämna grinden öppen och låta dem spatsera runt för när det börjar skymma vill dom gå och lägga sig och då brukar dom samlas i huset.
  Ang. bloggens innehåll så kommer det variera precis som jag skrev i inlägget "Kan inte göra alla nöjda" den 30 januari. Jag ska verkligen försöka fota mer i huset den närmaste tiden för att det är kul att dokumentera, men ibland finns det helt enkelt inget nytt och spännande att berätta. Håll ut så lovar jag att det blir mer husrenovering i bloggen igen framöver.

  SvaraRadera
 4. Men kolla in någon annan blogg dåra.... Jag har jättekul här!

  SvaraRadera