4 feb. 2011

Ett stopp i GöteborgIgår lämnade jag gården för några dagar och tog tåget ner till Göteborg. Där fick jag två timmars paus i resandet och tog en tur på stan (men höll mig inom 25 minuter från stationen eftersom jag har riktigt dåligt lokalsinne)

Det är skönt att strosa runt på en ny plats och trots att jag inte på något vis tog mig runt till Göteborgs pärlor så var det härligt på många sätt. Titta på människor, fönstershoppa och prova kaffe på ett litet charmigt café. Indiskas kudd-display fick mig att längta efter
när huset börjar bli klart.
Gissa vilken kudde som var min favorit?
Gott kaffe och väldigt trevlig stämning
var det på lilla caféet Mauritz.
Efter ett par timmar mötte jag upp vännen Helena och vi tog tåget till Varberg tillsammans och körde sedan den sista biten till Tvååker. Sist jag var här skrev jag bland annat inläggen:  
Jag kommer stanna här till på måndag då jag tar tåget hem och återgår till vardagen igen. Tills dess ska vi hinna rida lite, hålla en dagskurs (på söndag), ta en tur till GeKås (Ullared) och kolla in en nyöppnad Odd Molly outlet. Allt kommer säkert vara svindyrt även om det är en outlet, men titta kan man ju alltid göra.

7 kommentarer:

 1. Jag sätter en 10:a på att kudden med mest turkos färg faller fröken mest i smaken eller ??? Ha goda dagar på¨väst.
  Ha de o hälsn. Lax

  SvaraRadera
 2. Hej Thilde!
  Hittade din blogg av en slump då jag sökte efter bloggar som handlar om islandshästar. Jag blev helt fast och tycker det är superkul att läsa både om dina fina hästar och renoveringen av ert "nya" hus (bor själv i ett hus från 1870 som vi också håller på att renovera). Ha en fin helg!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Lila kudde???? Ha de så himla mysigt på västkusten...hoppas Ni inte blåser bort bara....
  Måste berätta för mej om Odd Mollu out let....
  Kram
  Ewa

  SvaraRadera
 4. Lax, du har helt rätt ang. kudden. Jag är rätt förutsägbar :)
  Ewa jag lägger upp bilder på nya oss Molly klänningen lite senare.

  SvaraRadera
 5. Hej på dig! Vad lustigt...jag råkade hamna här via Junitjejen, kände igen dig från tv såklart, o så skriver du att du ska åka till Tvååker! Jag är uppväxt där o mina föräldrar bor där. Ibland är världen allt bra liten!

  Ha det så bra i Tvååker:)

  SvaraRadera
 6. Ja, jag gick förbi samma kuddhög idag och den med tukosa blommor på är snygg! Var finns förresten Odd Molly-outleten?

  SvaraRadera
 7. Den ligger i kungsbacka där det finns en stor samling outlet butiker.

  SvaraRadera