15 okt. 2010

Lasta hästar!

Nu är det dags att lasta Ess och Ýrja för att bege mig söderut till Vignir utanför Eskilstuna och få en utvärdering om hästarna. Hoppas nu att jag inte har varit för partiskt utan att det faktiskt är hästar värda att satsa på. Just nu är Ýrja lite tjockare, men snygg är hon ändå!

Ess ska dessutom få stanna där någon vecka så honom får jag inte rida på ett tag nu. Just nu är det förutom Ess fyra andra hästar i träning här hemma så rida kommer jag kunna göra ändå förstås. 


 

Köra transport är något jag gjort sedan jag skaffade körkort. Faktum är att jag dagen efter uppkörningen åkte till Norrköping och hämtade hem ett par hästar som kom med flyget från Island. Det blev en bra övning och varje gång jag kör den där sträckan så blir jag påmind om hur trångt jag tyckte det var att i mörkret ratta bilen mellan räcket och mittvajern. Nu med lite mer erfarenhet så känns det inte längre så trångt.


Allt mitt bilkörande den senaste tiden har dock gett mig en lite udda arbetsskada. Min häl på högerfoten gör rätt ont så när jag har foten på gaspedalen får jag lägga något mjukt under hälen för att det inte ska gör för ont. 

Jag har drabbats av "gaspedals-häl" helt enkelt!

1 kommentar:

  1. En del har musarm & del andra gaspedals-häl.. hehee. Fina bilder!! Lycka till & trevlig helg, Kram.

    SvaraRadera