27 okt. 2010

Det blir kanske skämskudde ikväll

Jag som tycker det är så jobbigt med pinsam tystnad blir lite nervös inför kvällens avsnitt. Det riktigt kryper i mig när jag ser sånt här. 

5 kommentarer:

 1. Hihi vilket roligt klipp :) kände också att man ville "gömma" sig lite ibland, (undrar varför man känner så förresten? tror man att man liksom "trollar bort" sig själv för en stund?) men mest tyckte jag synd om dem eftersom jag vet så väl hur det känns när man är lite blyg och inte kan få ur sig alla de där orden som finns i huvudet.Men vi får hoppas att han ger henne fler chanser för på något sätt ser de ut att passa ihop tycker jag (tänkte detsamma om dig och Stefan tidigt i programserien, tror att ni liknar varandra lite) men kanske bäst att låta skämskudden vara med framför tv:n ikväll:)
  BrittaA

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig. Det kryper i mig också. Men på något sätt....hur blyg man än är så tror jag inte det är rätt om inte orden finns där mellan dem.
  Ni hade ju inte svårt att hitta orden eller hur? :-)

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte det kändes spänt med flera av grabbarna men med just Stefan kunde jag vara avspänd och då fanns det massor av prata om. Tror det är en riktigt bra tecken så därför blir man ju lite tveksam när det är för stelt och tyst i början. Självklart tar det ett tag att komma igång, alla är ju olika, men det ska inte vara för spänt tycker jag.

  SvaraRadera
 4. Åh nej!!! Det räcker inte med skämskudde. Jag måste ha en hel filt.;)

  SvaraRadera
 5. De blev liiiite pinsamt....skämskudde va nödvändigt ikväll:(:(
  Kram
  Ewa

  SvaraRadera