28 okt. 2010

Snart bär det av till Lycksele

Oktober månad har varit rätt välfylld med kurser och annat resande. Börjar känna att jag sover fler nätter borta än hemma men November ser betydligt lugnare ut på schemat. Vet dock hur det blir, dagarna tecknas rätt fulla även om de i dagsläget ser rätt tomt och ledigt ut. 

Idag ska jag flyga till Lycksele för att hålla en tredagars kurs med tävling som avslutning på söndag em. 
Det är en härlig plats med älven precis utanför huset och för att komma till ridbanan måste alla deltagarna gå över en lång hängbro. 

Synd att platser som den ligger så långt från min familj för annars skulle jag gärna bosätta mig långt norrut.
Jag och några av kursdeltagarna i Lycksele taget förra året i oktober.
Även i år så är det lite mer vinter hos dem än här hemma så jag reser från ett ännu rätt grönt landskap i Uppland till ett betydligt mer vitt. Gissa om overallen ska med!

7 kommentarer:

 1. Har du lust och tid får du gärna ta en sväng förbi dorotea 15 mil bort för å träffa Bimbolína! Kramar!

  SvaraRadera
 2. Skulle vara jättekul men tyvärr är schemat fullsmockat. Det är 13 deltagare på kursen och de flesta ska rida 3-4 lektioner så jag kommer inte hinna med något besök denna gång.
  Pussa på lilla Bimbolina från mig.

  SvaraRadera
 3. Okej synd. En annan gång kanske! :) Det ska jag göra!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Välkommen till Lycksele igen! Va kul att du tycker att det är fint här. Jag själv är 'hemvändare' och trivs jättebra här i Lycksele med mina barn. Lycka till med kursen! / Nina Hagfors, Informatör Lycksele kommun

  SvaraRadera
 5. Men Sundsvall är lagom norrut, man tar sig ner till Uppsala på ett kick! ;) Fasen vad trött jag är på att köra den sträckan numera...
  Lycksele är riktigt fint, skulle också kunna tänka mig att bo ännu längre norrut, men trivs väldigt bra här med. :)

  SvaraRadera
 6. Till Elise: Ja, Sundsvall är också riktigt fint. Besöker det ett par gånger/år, främst för att besöka IKEA. Vårt närmaste ;-) Pendlar du mellan Sundsvall och Uppsala? Får jag vara nyfiken och fråga dig, vad du besökte i Lycksele när du var här, Elise?

  SvaraRadera
 7. Nina: Jag är född och uppvuxen i Uppsala, men flyttade upp hit till Sundsvall när jag träffade kärleken här, tog även med mig min dotter som då var 1,5. Hon är hos sin pappa i Uppsala varannan helg så det blir mååånga resor upp och ner. Jag har även kvar min närmaste familj och många vänner i Uppsala. :)
  Jag har mest åkt igenom i Lycksele och bott på Hotell Lappland någon sväng på väg upp till släkten i Nord Norge, men har planer på att få semestra där längre framöver. :)Vi hade en fundering att åka dit i somras för att få turista lite (bland annat djurparken) men insåg att vi tar och väntar tills sonen är lite äldre...

  SvaraRadera