6 okt. 2010

Äntligen bonde söker fru!

Nu ska här lagas extra fin middag, vinet står på kylning, ljusen ska tändas och mysfaktorn kommer vara på topp. Vi ska mysa ner oss i soffan och se premiären av årets Bonde söker fru. Den här säsongen blir speciell för oss eftersom vi nu vet exakt hur det känns för alla deltagarna. Vi vet hur pirrigt och nervöst det är för dom just idag. Kanske har dom fått värma upp med att tjuvkika på kvällens avsnitt så dom vet vad som kommer sändas men det är ju ändå nervöst nu när alla andra ska se det. Massor av folk kommer säkert tänka "skit också att jag inte skrev" och börja höra av sig nu, men det kan ju vara för sent.  

Åhhh vad jag hoppas på en massa kärlek i årets säsong!

5 kommentarer:

 1. var de inte nervöst att va med i programmet? jag skulle skämmas ihjäl om jag stod framför alla de jag skulle träffa för att sen välja ut vilka som skulle följa med till gården!
  Kram Cia

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag har längtat efter bonde söker fru! Bara 1 timme och 45 minuter kvar nu :D

  SvaraRadera
 3. Hej Thilde! Din blogg är så fin! Jag kommer också att titta på nya säsongen som börjar strax...och minnas både det ena och det andra från förra året!!! :) Men roligt var det, ett riktigt äventyr! Kram från Åsa Blom

  SvaraRadera
 4. Jag tackar gud att jag inte är en av deltagarna, som sitter och väntar och väntar och väntar... och som inte har en aning om hur "min" bonde tänker och tycker om mig! MEN GUUUUDDDDD vad spännande det ska bli;)

  SvaraRadera
 5. Bonde söker fru.. varje år har jag bänkat mig framför det programet! Årets höjdpunkt på tv 4 kanske? Var roligt att följa dig i förra säsongen, kul att se hur du har det med alla isisar på din gård och att du fan din prins :) En dag kanske jag vänder mig till dig när det är dags för min drömisis, tycker att du verkar vara seriös och duktig med hela den biten :) Lycka till med husbygget och allt annat!

  SvaraRadera