22 okt. 2010

Tänk va stor hon blivit!

Idag ska jag hem och hälsa på en häst jag sålde för flera år sedan. Då var hon en ullig och gullig liten unghäst från Island. Idag är hon en snygg och välväxt häst som går att rida på!
Lilla Esja som jag minns henne från Island.
Jag ska få prova att rida ut på henne och det känns lite overkligt att de luddiga fölen kan förvandlas till ridhästar. Det är lika konstigt när det gäller Ess som jag själv fött upp. Tiden har gått så fort och jag kommer nog ha svårt att inte se honom som min lilla grabb för alltid.

Jag kan bara GISSA hur det känns för alla med barn.

3 kommentarer:

 1. vad vacker Esja är:) kram Evelina

  SvaraRadera
 2. Rätt gissat Thilde :) det går lika läskigt fort när ens barn växer upp. Mina två söner är nu 15 och 17 år och har vuxit om mig, trots att jag tycker att det bara var max ett par år sedan vi kom hem från BB :)
  För övrigt är det verkligen roligt att följa ditt "hästliv" och renoveringen av det otroligt vackra huset ni köpt.
  Är så härligt med människor som vågar satsa och ser så positivt på framtiden som ni verkar göra, kan inte bli annat än bra med en sådan inställning.
  Lycka till med allt!
  Britta

  SvaraRadera
 3. Evelina- Ja visst är hon vacker. Hon verkar dessutom vara en supertrevlig ridhäst!
  BrittaA- Va kul att du gillar bloggen. Jag kan tänka mig att det är svårt att greppa att barnen växer upp så snabbt. Mamma påminner oss om det varje gång vi fyra syskon är samlade.

  SvaraRadera