19 okt. 2010

Varför har jag hund?

Ibland kan jag behöva bli påmind. Särskilt regniga och leriga dagar som denna när Selma hittar härliga gyttjehål att gräva i. Hon gräver inte bara med tassarna utan med HELA huvudet. Det blir helsanering i duschen och små korta utestunder resten av dagen så jag slipper upprepa proceduren ikväll.
Selma som hon såg ut innan badet.

8 kommentarer:

 1. Hahahahahahaha! Nej fy vad söt! <3

  SvaraRadera
 2. Hon är nog husses sötaste tjej.

  SvaraRadera
 3. hahahahaha semlan nar den coolaste <3 De kommer bilder pa tatueringen nar den ar lakt, men nu ser den bara ful ut och frasig liksom. men kanske om en vecka !!

  SvaraRadera
 4. Hahah, hääärliga hund! :D
  Angående att bada så har jag också en badtokig hund som DYKER i. Hon börjar vädra efter vatten innan man ens kommit fram till något vattendrag och badar även hon gärna i det som bjuds, till mattes stora *host* glädje.

  SvaraRadera
 5. Nämen sicken sötnos!!! jisses va gullig man kan vara... har själv en labbe pojke, tyvärr med två allvarliga sjukdomar. Men han är med galen i att bada i allt som liknar vatten, eller inte... kan vara lera, kooskiit mm haha... vi bor granne med kossorna så du kan förstå hur vi har de...

  SvaraRadera
 6. Haha, snarare tryffelhund än semla....
  Ses snart!

  SvaraRadera
 7. Haha, ljuvlig bild :-)

  SvaraRadera
 8. Hahaaa... Brukade alltid säga om vår Västsibiriska Laika att det var tur för honom att han var så söt och go för det var mycket som behövde förlåtas och det gjorde vi så gärna. Varför? För att vi älskar våra odjur med deras olater! Anne

  SvaraRadera