27 dec. 2010

Renoveringspaus

Julen har inneburit en väl behövd renoveringspaus för Stefan som slitit nästan varje dag efter jobbet med att få färdigt inför rördragningen till värmesystemet (lite av jobbet kan ni läsa om Här). Nu har rörmokare jobbat och fixat den sista tiden innan jul och fått till en hel del. De flesta radiatorerna sitter nu på väggen och rördragningen i källaren och upp till radiatorerna via golvet har kommit en bra bit på väg.
Radiatorerna passar fint in under våra fönster. Rören blir förstås vita så småningom.
Tack vare en kompis har vi nu den här snygga
menyn att fylla i veckomatsedeln på.

 Imorgon kommer Stefans pappa upp igen och de kommer sedan jobba fram till nyår med att förbereda för golvvärmen i kök, bad och hallar. Det blir alltså en repris av veckan i höstas som jag berättade om i inlägget: Grabbarna renoverar, jag fixar maten.
Sedan den veckan har vi blivit mycket bättre med att planera veckomatsedeln. Inte varje vecka men betydligt mer än tidigare i varje fall. 

2 kommentarer:

  1. Kul att ni använder Menyn!! Den är så himla bra när man skall handla också, så vet man vad man behöver för veckan som kommer. Kul att det går framåt med huset. Elementen är sååå snygga. Föresten jätte fint kakel (det Marocanska) i ditt andra inlägg! Det tycker jag absolut ni skall ta, om inget ännu finare dyker upp så klart ;-) /Ingrid

    SvaraRadera
  2. Nu blir jag svettig av otillräcklighet. Vi borde också ha en meny och en handlingslista varje vecka. Men kanske är det vår ålder som gör att veckorna går så fort så vi skulle säkert inte hinna med det där utan det skulle gå en månad mellan att den blev ifylld. Den är så snygg så kanske ändå.... kanske skulle det bli färre Dafgårdsmåltider då? värt ett försök.

    SvaraRadera