14 dec. 2010

Jag har shoppat skor

Men inte vilka skor som helst utan nu var det dags för varma arbetsskor så att tårna får förbli varma även under långa ridturer (lite skillnad från skorna jag köpte till Kristallengalan som var med i inlägget: Skorna är fixade!). 

Nu har dom nya stövlarna anlänt och jag är helt salig! Så varma, så sköna och så sitter dom stadigt på foten till skillnad från gummistövlar i vanliga fall. Tillsammans med vinteroverall, väpnarluva (och mössa ovanpå) och rätt handskar så är jag redo för vilken vinter som helst. Bring it on!

6 kommentarer:

 1. Var hittade du stövlarna? De låter idealiska!

  Den ivriga läsaren som oxå fryser om fötterna

  SvaraRadera
 2. De är från Nordpost och direktlänk till produkten är: http://www.nordpost.se/Shop/infovisaframeset.asp?artnr=1171204&Ggart=1171204
  De kallas "Fodrad stövel, P orginal".
  De är inte så stora i storlekarna. Jag har normalt 39-40 men fick beställa 42 som satt perfekt. De får ju inte bli för trånga och helst vill man kunna få plats med en raggsocka också.

  SvaraRadera
 3. Åh, jag har haft sånna hela min uppväxt i Norrland. Kanon-stövlar ;)! Riktigt härligt varma..

  SvaraRadera
 4. har ochså sådana tyvärr kan man bli för varm om fötterna så sockarna blir råa o då kan man bli kall istället.. men annars kanon skor, nu kör jag med batterisockar =)

  SvaraRadera
 5. Är inne på mitt andra par,helt suveräna.Jag älskar att gå barfota inne och glömmer ofta strumpor när jag ska ha dessa på mig.....de är kanonvarma.Grattis till ett bra köp

  SvaraRadera
 6. Har du bra tips på varma ridhandskar? :)

  SvaraRadera