25 dec. 2010

Våra vackra vovvar!

En glad Selma
Ni kanske inte håller med mig, jag förstår ju att jag är rätt partiskt, men Selma och Mimmi är nog de finaste hundarna som finns. Häromdagen skulle Mimmi klippas lite men maskinen var lite för slö så det blev bara en nosklippning


Nu ser hon verkligen ut som ett får när hon rör sig i snön med sin stora bulliga kropp och smala lilla nos. Selma skonades (efter att Stefan blivit helt bestört när han såg Mimmi) så hon trimmades bara lite lätt på nosen. Fördelen med klippt nos är nämligen att skägget inte samlar på sig snö och torv (och hästskit) vilket helt enkelt är lite fräschare. Skären på maskinen skall slipas och sen gör vi ett nytt försök och då blir det nog hyenafrilla på Mimmi igen (bild på den finns i inlägget: Hundfrisyrer).

Båda sötnosarna
Det är lite svårt att hålla sig för skratt.
Selma fick behålla nästan all päls på nosen.

4 kommentarer:

 1. Vilka sötnosar =) Blev inte så mycket julfirande denna julen, tur man vet att man får en ny chans nästa år!
  Julkramar //Hanna

  SvaraRadera
 2. Världens sötaste hundar!

  SvaraRadera
 3. Bilden när båda hundarna är tillsammans. vända mot varandra tycker jag att du ska skicka in till UNT tävlingen med vinterbilder. Den är så jättefin, en god stämning av vinterfrid.

  SvaraRadera
 4. Hej Tilde
  Fin blogg och fina hundar.
  Jag såg dig med familj i en artikel i tidningen Din hund. Jag undrar om ni föder upp för försäljning av denna vackra ras? Antingen du eller din mamma? Vart vänderman sig annars?
  Måste vara den ulimata familjehunden, både pudel och labrador är ju härliga raser.

  SvaraRadera