21 dec. 2010

Vilken ovanlig säsong

Jag och Stefan har förstås bänkat oss varje onsdag och kollat denna säsongs Bonde söker fru (Äntligen Bonde söker fru!) Till en början var ju det mesta som vanlig. Någon lite tyst och udda, en glad och ung och ett par mer eller mindre socialt kompetenta typer däremellan. Sedan har det ju verkligen hänt grejer och för första gången har en bonde blivit lämnad långt innan inspelningens avslut. Stackars stackars Tomas som gått och blivit förälskad, men där det visade sig att den inte var besvarad. Han lär i och för sig ha en superhärlig semester med sin polare istället för med en dejt han knappt känner. 

Ann-Katrin är ju ett eget kapitel och har bjudit på en hel del både skratt och skämskuddar för vår del. Bäst var ju champagneprovningen då hon efter uppmuntran från sommelieren luktade i glaset, men varken kände "inslag av gröna äpplen" eller annat utan konstaterade att: "-Det luktar mest vin".

Jonas har ju varit den mest vettiga bonden den här säsongen, men också rätt försiktig av sig vilket leder till mindre underhållning. Sist att åka hem var Susanne som gjorde allt för att få en puss från bonde på sista dejten. Han verkade däremot inte alls lika sugen utan mest besvärad av att hon knuffade sig närmare och pussade honom varje gång han vände ansiktet mot henne.
Johan har skapat årets triangeldrama och
det ska bli spännande att se hans och Amandas resa ihop.I trailern för årets säsong lovade Tv4 att det skulle bli "den mest dramatiska säsongen hittills" och jag tycker faktiskt att det stämmer. Hoppas nu bara att det blir lite kärlek också och inte bara drama i de sista avsnitten.

3 kommentarer:

 1. Hej Thilde!
  Håller med det har varit en väldig röra i bonde söker fru i år,skall bi spännande o se hur det går på resan?
  Underbar härlig blogg du har!

  Kram Inga.

  SvaraRadera
 2. 1...Kommentar till tidigare inlägg. Jag kollade DITT bungyjump-hopp i efterhand och jag må säga att det är starkt gjort av DEJ.
  2... Johan och Amanda slog det ju lite gnister om vid första ögonkontakten det gick ju inte att ta miste på. Hoppas att det håller.
  Det var allers o hälsningar från en glad Lax.

  SvaraRadera
 3. Den här säsongen har varit väldigt omvälvande. Men jag vill ju ha lite kärlek OCH LITE ROMANTISKT HÅNGEL I SOLNEDGÅNGEN. Det har ju knappt varit något sånt alls.

  Men himla gulligt när Per-Johan sa:
  - Jag trodde kanske att Ann-Katrin skulle ha någon fin klänning och vara uppklädd....MEN hon klär i det enkla också.

  Himla gulligt.
  //Mette

  SvaraRadera